EURO DRIVER E2100 MODBUS ADRESLERİ OKUMA VE YAZMA
- furkan68
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
EURO DRIVER E2100 MODBUS ADRESLERİ OKUMA VE YAZMA
Merhaba elimde 3 adet euro drıver e2110 marka sürücü bulunmakta bunları delta dop 100 ekranla haberleştirmeye çalıyorum haberleşmede verileri okuyabiliyorum fakat hız yazma işlemini yapamadım haberleşme protokolü olarak 984 RTU Master 6 dıgıts secili örnek olarak motor akımını w4-4097 adresinden okunmakta yazma adresi 6*269 verilmekte. bu adrese nasıl hız yazabilirim. bir cok yöntem deneme ramen hız yazdıramadım. Şimdiden yardımınız için Teşşekür ederim.
- Turhan
- İletişim:
Re: EURO DRIVER E2100 MODBUS ADRESLERİ OKUMA VE YAZMA
Slave cihazdan veri okuyabiliyorsanız bu haberleşme yapılandırması ve fiziksel sağlantınızın doğru olduğu anlamına gelir. 6*269 adres tanımlaması ile ilgili bir sorun görünüyor. HMI'da bu tip bir tanımlama mümkün değildir.
Yazma adresininizi üreticiden tekrar doğrulayarak adres ve adres özelliklerini eksiksiz temin ediniz.
Örneğin: 40.001 adresi DINT tabanda 0-30000rpm yazma aralığı gibi.
Yazma adresininizi üreticiden tekrar doğrulayarak adres ve adres özelliklerini eksiksiz temin ediniz.
Örneğin: 40.001 adresi DINT tabanda 0-30000rpm yazma aralığı gibi.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- furkan68
- İletişim:
Turan Bey merhaba ekteki dökümana bakabilirmisiniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Gönderdiğiniz dokümanı yorumlayamadım. Inverter üreticisi ile iletişime geçip bir önceki mesajda örneğini verdiğim şekilde adres bilgilerini temin edebilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey