Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Coklu Frekans bilgisi göndermek

Kullanıcı avatarı
Ahmet yldroks
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Coklu Frekans bilgisi göndermek

Mesaj gönderen Ahmet yldroks »

Elimde 3 adet vfd l serisi sürücü var bunlara dop b07s410 panelden frekans bilgisi göndermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar diliyorum
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Coklu Frekans bilgisi göndermek

Mesaj gönderen Turhan »

Sürücü fabrika ayarlarında iken (Değil ise 00-02 parametresini 10 set ederek resetleyebilirsiniz )

02-00: 4 RS-485 haberleşme arabirimi

09-00: 1 ~ 247 Haberleşme adresi (Sürücülere sıraı ile 1, 2, 3 oalrak ayrı ayrı tanımlayabilirsiniz)
09-01: 1: Baud rate 9600 bps
09-04: 1: 7,E,1

Parametrelerini tanımladıktan sonra HMI üzerinde aşağıdaki ayarları yapmanız yeterli olacaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
Ahmet yldroks
İletişim:

S410 panelde com2 seçeneği yok com1 var sadece
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Benzer ayarları COM-1 portu için oluşturabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
Ahmet yldroks
İletişim:

Sürücü parametreleri ayarlı ekranda da reçete yaptım bir tanede hafızaya al diye buton koydum ve butona makro yazdim
Kullanıcı avatarı
Ahmet yldroks
İletişim:

Göndermiş olduğunuz bilgilere göre yaptım ama sürekli haberleşme hatası wermiyorsun
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Yalnızca bir önceki mesajda belirttiğim parametre ve haberleşme ayarlarını tanımlayarak 1 adet VFD-L serisi sürücünün H2001 adresine veri yazarak frekans değerini değiştirebildim. Mesaja ilave olarak parametre ayarlarınızı ve bağlantılarınızı kontrol ediniz.
DELTA Electronics Turkey

Kullanıcı avatarı
Ahmet yldroks
İletişim:

bende yalnız 1 tanesine frekans yazabiliyorum diğerlerine yazamıyorum bunun sebebi nedir
Kullanıcı avatarı
Ahmet yldroks
İletişim:

devrede 1 adet ss2 plc 1 adet b07s410 panel ve 3 adet sürücü var ekrandan sürücülere frekans yazacağım vede plc yi haberleştireceğim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Sürücülere ve PLClere birbiriden farklı istasyon numarası verdikten sonra her elemen için ayrı ayrı istasyon numarası girdiğinize emin olun. Haberleşme sorunu devam eder ise haberleşme gecikme zamanları ve tekrar adetlerini resimdeki gibi güncelleyip PLC D1038 datasına 10-15 gibisabit sayıyı mov edip haberleşmeyi deneyiniz.
haberlesme_1.jpg
haberlesme_2.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

“PLC Forum” sayfasına dön