Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DVP-10SX SERİSİ PLC İLE LİNK HABERLEŞME SORUNU

Cevapla
Kullanıcı avatarı
enelsanelektrik
Mesajlar: 44
Kayıt: 12 Oca 2019, 23:05
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DVP-10SX SERİSİ PLC İLE LİNK HABERLEŞME SORUNU

Mesaj gönderen enelsanelektrik »

Sayın Uğur Bey Merhaba;
Elimde 3 adet PLC (1 adet DVPSX2,2 ADET 10SX) VAR,BU PLC LERDEN SX2 SERİSİ PLC Yİ MASTER,DİĞER 2 ADET 10SX SERİSİ SIRASIYLA(1 VE 2 ) NUMARALI OLARAK İSİMLENDİRİP LİNK HABERLEŞME YAPIYOR VE ÇALIŞIYOR,FAKAT 10SX SERİSİ PLC LERDEN EN BİRİSİNİ MASTER DİĞER 10SX SERİSİ PLC Yİ 1 NUMARA SX2 SERİSİ PLC Yİ 2 NUMARLI OLARAK TANIMLADIĞIMDA PLC LİNK HABERLEŞME OLMUYOR.

AYRICA 10SX SERİSİ PLC NİN COM1 DEN RS KOMUTUYLA COM1 DEN SERİ DATA GÖMDERMİYOR,FAKAT AYNI PROGRAMI SX2 SERİLİ PLC YE YÜKLEDİĞİMDE COM1 DEN RS KOMUTUYLA SERİ DATA GÖNDEREBİLİYORUM.
BU SIKINTI 10SX SERİSİ PLC NİN KENDİSİNDENMİ KAYNAKLANIYOR YOKSA BEN Mİ BİR YANLIŞLIK YAPIYORUM.BU SIKINTIYI AŞAMADIM,BU KONU İLE İLGİLİ NE YAPMAM GEREKİYOR.
EKLİ DOSYALARDA MASTE VE SLVE PLC YE AİT YAZILIMLAR BULUNMAKTADIR.

SAYGILARIMLA.
ÖZCAN ÇELİK
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesajlar: 9536
Kayıt: 06 Mar 2018, 10:37
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: DVP-10SX SERİSİ PLC İLE LİNK HABERLEŞME SORUNU

Mesaj gönderen Uğur »

1. nesil PLC lerde link haberleşme tam anlamıyla SV serisinde vardır. Sorununuzda versiyon ile alakalı olabilir. SX2 yi master yapmanız gerekecek.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Cevapla

“PLC Forum” sayfasına dön