Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVP202LC
- plc_herseydir
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DVP202LC
DVP202LC loadcell ayarları ve kurulumu hakkında dökümanlarınız varmi?
- Turhan
- İletişim:
Re: DVP202LC
Merhaba,
Örnek Uygulamalar başlığında (9) DVP202LC-SL Loadcell Kalibrasyon-Sıfırlama-Dara Alma demo programını indirebilirsiniz.
DVP-202LC-SL Loadcell Modül Manuelinden modül le ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Örnek Uygulamalar başlığında (9) DVP202LC-SL Loadcell Kalibrasyon-Sıfırlama-Dara Alma demo programını indirebilirsiniz.
DVP-202LC-SL Loadcell Modül Manuelinden modül le ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- plc_herseydir
- İletişim:
emeğinize sağlık iyi çalışmalar
- plc_herseydir
- İletişim:
s.a. Turhan bey bir sorum daha olacak loadcell kalibrasyonunu kefesiz olarak yaptım sıkıntı yok kefe ağırlığı 800kg, loadcell demo programınız üzerine yazdım programımı kefeyi loadcell üzerine koyup programdaki m104 ile kefe sıfırlama yapıyorum ancak her enerji açılıp kapandığında 800kg kefe ağırlığını görüyor bunu nasıl çözebiliz. bide kefe loadcell üzerinde iken kalibrasyon yapabilirmiyiz?
teşekkürler......
teşekkürler......
- Turhan
- İletişim:
Kalibrasyon işlemini kefe ağırlığı mevcut iken kefenin üzerine ekleyeceğiniz net ağırlık değerine göre gerçekleştirmelisiniz. Bu durumda ilk enerjilenmede kefe sıfırlama komutu kullanmazsınız.
DELTA Electronics Turkey
- plc_herseydir
- İletişim:
s.a. Turhan bey
ilk enerjilendirme sırasında kefe sıfırla diyemiyorum çünkü kefe üzerinde mal olabiliyor.
loadcell üzerinde kefe var iken kalibrasyon yaparak deneyeyim. teşekkürler Turhan Bey.
ilk enerjilendirme sırasında kefe sıfırla diyemiyorum çünkü kefe üzerinde mal olabiliyor.
loadcell üzerinde kefe var iken kalibrasyon yaparak deneyeyim. teşekkürler Turhan Bey.