Merhabalar ;
Ekledigim program parcasinda, 2 deger arasindaki farka gore Y1 rolesini cektirmek amacindayim.Y1 rolesi buzzera bagli , fark buyukse buzzer daha cok aralikli , fark kucukse daha kisa aralikli calmasini istiyorum. Ancak bir sorun ile karsilastim, yaptigim mantiksal duzenlemelere gore araliklar dogru calisiyor ama buzzer sadece bir kosulda otuyor , diger kosullarda otmuyor.
Fotografi ekledim sari renkli satirda Y1 aktif olabiliyorken,mavi satirda olmuyor. Satirdaki degerleri degistirirsem , yerine koydugum degerler sari renkli satirda calisiyorken,mavideki degerler calismiyor.
Isin icinden cikamadim,nerde hata yapiyorum
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
TMR yardim
- provalve
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
TMR yardim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Ciseotomasyon
- İletişim:
- Ciseotomasyon
- İletişim:
Re: TMR yardim
Y1 olduğu kısımlar m0..m6 ile tanımlayara m0..m6 paralel alıp y1 çıkışı ile yapabilirisniz
Automation
- provalve
- İletişim:
Bu sekilde mi demek istemistiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Ciseotomasyon
- İletişim:
- provalve
- İletişim:
Tesekkur ederim yardiminiz icin , isime yaradi.