Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

MASTER SLAVE SORUNU

Kullanıcı avatarı
yegtek
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

MASTER SLAVE SORUNU

Mesaj gönderen yegtek »

MERHABALAR
1 AD 28SV2 MASTER VE 2 AD 14SS2 SLAVE UYGULAMASI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.FAKAT 1. SLAVE İLE OKUMA YAZMA YAPARKEN 2. SLAVE İLE YAPAMIYORUM.PROJEDE NORMALDE 6 SLAVE İSTASYON VAR AMA BEN TEST İÇİN 2 SLAVE İLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.
İLGİLENEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM... İYİ ÇALIŞMALAR
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: MASTER SLAVE SORUNU

Mesaj gönderen Turhan »

Link Haberleşme ile 16 istasyon için 16word'e kadar okuma yada yazma yapacaksanız M1353 biti Reset olmalıdır.

D1480 datasından itibaren ardışık 16 word adres 1 numaralı slave cihazdan okuduğu verilerin kaydolacağı data adresidir.

D1512 datasından itibaren ardışık 16 word adres 2 numaralı slave cihazdan okuduğu verilerin kaydolacağı data adresidir. Bu data adreslerine PLC içerisinde veri yazamazsınız. PLC, link haberleşme ile okuduğu verileri bu dataya yazar.

Master PLC'yi fabrika ayarlarına alıp bu hata durumunu düzelttikten sonra komut satırlarınızı PLC'ye yükleyerek yeniden haberleşmeyi deneyebilirsiniz.

Forum ana sayfa >> PLC (Programable Logic Controller) >> PLC Teknik Dokümanlar >> DVP Serisi PLC Link Haberleşme Dokümanını inceleyebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
yegtek
İletişim:

Re: MASTER SLAVE SORUNU

Mesaj gönderen yegtek »

Turhan Bey merhabalar...belirttiğiniz noktaları düzeltince sorunum çözüldü..ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..Kolay gelsin..iyi çalışmalar

“PLC Forum” sayfasına dön