Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
ANALOG ÇIKIŞ MODULÜ HABERLEŞME
- mustafa
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
ANALOG ÇIKIŞ MODULÜ HABERLEŞME
MERHABA
fabrikamızda kumanda paneli kullanılmaz hale gelen bir makineyi delta ürünleri ile yenilemek istiyoruz. makine üzerinde bulunan dc motor sürücülerinin hız kontrölünü dvp 02 da-s2 analog çıkış modülü ile yapabilirmiyiz.
fabrikamızda kumanda paneli kullanılmaz hale gelen bir makineyi delta ürünleri ile yenilemek istiyoruz. makine üzerinde bulunan dc motor sürücülerinin hız kontrölünü dvp 02 da-s2 analog çıkış modülü ile yapabilirmiyiz.
- Uğur
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- İletişim:
Re: ANALOG ÇIKIŞ MODULÜ HABERLEŞME
Analog modül PLC yanına bağlı ise tüm kontrolü PLC programından, bağımsız kullanılıyor ise modbus olarak analog çıkışı kontrol etmeniz mümkündür. Modül kullanma klavuzunda modbus adresleri mevcuttur.
DVP Serisi Modül Kullanma Klavuzları
DVP Serisi Modül Kullanma Klavuzları
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
- mustafa
- İletişim:
günaydın uğur bey
daha önce analog çıkış modellerini hiç kullanmadık
2 analog çıkışa ihtiyacımız var
dvp 02 da-s2 modeli için plc haberleşme örnek programı verebilirmisiniz
daha önce analog çıkış modellerini hiç kullanmadık
2 analog çıkışa ihtiyacımız var
dvp 02 da-s2 modeli için plc haberleşme örnek programı verebilirmisiniz
- Turhan
- İletişim:
Merhaba,
DVP02DA-S analog çıkış modülüne hangi cihaz üzerinden veri yazacaksınız. Eğer Delta-DVP serisi PLC kullanacaksanız Haberleşme komutlarına gerek kalmadan doğrudan özel komutlar ile Analog çıkıla veri yazabilirsiniz. Bunun için (2) PLC Analog Modül Uygulamaları başlığındaki hazır komutları kullanabilirsiniz.
DVP02DA-S analog çıkış modülüne hangi cihaz üzerinden veri yazacaksınız. Eğer Delta-DVP serisi PLC kullanacaksanız Haberleşme komutlarına gerek kalmadan doğrudan özel komutlar ile Analog çıkıla veri yazabilirsiniz. Bunun için (2) PLC Analog Modül Uygulamaları başlığındaki hazır komutları kullanabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- mustafa
- İletişim:
tamamı delta ürünleri olacak
program çok ağır değil zaten
dvp 14 ss kullanmayı düşünüyoruz
program çok ağır değil zaten
dvp 14 ss kullanmayı düşünüyoruz
- mustafa
- İletişim:
hmı olarak dop b 07 s 411 uygun gibi
- Turhan
- İletişim:
Gönderdiğim komutlar SS2 serisi PLC ile kullanabilir. DVP02DA-S modülüne bu örnek program ile doğrudan veri yazabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- omar_c
- İletişim:
Elimde soldan sağa sırasıyla dvp02lc- dvp28sv -dvp04ad - dvp02da plc ve modül gruba var.
Programda ;
TO K1 K10 D100 K1
TO K1 K11 D102 K1
komutları ile 0-10v analog çıkışını kullanmaya çalışıyorum. d100 ve d102 datalarına değer giriyorum ama dvp02da dan hiç bir voltaj çıkışı okuyamıyorum. Hatayı nerede yapıyor olabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Daha olayın başındayken takıldım kaldım. Daha bir sürü iş var analog input okuma loadcelli uygulama vs.
Programda ;
TO K1 K10 D100 K1
TO K1 K11 D102 K1
komutları ile 0-10v analog çıkışını kullanmaya çalışıyorum. d100 ve d102 datalarına değer giriyorum ama dvp02da dan hiç bir voltaj çıkışı okuyamıyorum. Hatayı nerede yapıyor olabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Daha olayın başındayken takıldım kaldım. Daha bir sürü iş var analog input okuma loadcelli uygulama vs.