Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
vfd el sürücü push buton bağlantı yardım
- bilsatt
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
vfd el sürücü push buton bağlantı yardım
kolay gelsin vfd el sürücüye potans yerine push buton ile frekans ayarlamak istiyorum bağlantı içim yardımcı olurmusunuz
- Yakup
- İletişim:
Re: vfd el sürücü push buton bağlantı yardım
Merhaba ,
Frekans komut kaynağınızı harici olarak ayarlamak istiyorsanız.
02.00 parametresini 0 olarak ayarlayıp,çoklu fonksiyon giriş terminallerine tanımlama yapmalısınız.
(MI3)=04.05>10 YUKARI: Ana frekans arttır.
(MI4)=04.06>11 AŞAĞI: Ana frekans azalt.
Ortak uç DCM olacak şekilde MI3 veya MI4 terminallerini tetikleyerek frekansınızı arttırma veya azaltma yapabilirsiniz.
Frekans komut kaynağınızı harici olarak ayarlamak istiyorsanız.
02.00 parametresini 0 olarak ayarlayıp,çoklu fonksiyon giriş terminallerine tanımlama yapmalısınız.
(MI3)=04.05>10 YUKARI: Ana frekans arttır.
(MI4)=04.06>11 AŞAĞI: Ana frekans azalt.
Ortak uç DCM olacak şekilde MI3 veya MI4 terminallerini tetikleyerek frekansınızı arttırma veya azaltma yapabilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- bilsatt
- İletişim:
Re: vfd el sürücü push buton bağlantı yardım
Yardımlarınız için teşekkürler ederim sitem çalıştı