Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DIACOM FAİLED PROBLEM
- ahmet55
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DIACOM FAİLED PROBLEM
MERHABA
RESİMDEKİ HATAYI ALMAYA BAŞLADIM.
ÇÖZÜM NEDİR?
RESİMDEKİ HATAYI ALMAYA BAŞLADIM.
ÇÖZÜM NEDİR?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
Re: DIACOM FAİLED PROBLEM
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- ahmet55
- İletişim:
TEŞEKKÜR EDERİM.
PC DEN VAROLAN DIACOM KALDIRILIP YENİDEN KURULMUŞTUR.
PROBLEM ÇÖZÜLMÜŞTÜR.
PC DEN VAROLAN DIACOM KALDIRILIP YENİDEN KURULMUŞTUR.
PROBLEM ÇÖZÜLMÜŞTÜR.
- lourel
- İletişim:
diacom sanal ethernet adapter ethernet kablosu düzgün takılmamış olabilir veya kablo kopuk hatası veriyor. Siemesin sanal virtual adapter ü var onda sıkıntı yok. diacom 1.4.1.6 yı ve 1.4.2.6 sürümlerini denedim ikisindede bu hatayı aşamadım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
DX cihazını üzerinden Reset'ledikten sonra sadece eğitim videosundaki adımları uygulayıp test edebilirmisiniz? DX2300 Kurulum ve DOP100 Ethernet ile Uzaktan Bağlantı
- lourel
- İletişim:
Yarın deneyip sonucu bildiririm İslam bey yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Cihaz yanımda değil okulda bende evden bağlanmak istedim ama olmadı. Evdeki laptopumun rj45 ethernet portu yok ama ondan değildir.diacom etherneti aktif edebilsem bağlanacağına eminim.
- lourel
- İletişim:
diacom ethernet adapter e sağ tıklayıp özellikler > Yapılandır> diyip resimdeki gibi değişiklik yaptığımda sorun çözüldü sanırım. Application controlled seçiliydi ben always connected işaretledim hata gitti.
- lourel
- İletişim:
tünel açma hatası alıyorum. yardım lütfen...
- İslam
- İletişim:
Aldığınız hata tünel açma hatası değil. DX cihazı ile eşleştirmek için cloud hesabınızda açılmış tünelleri listeleyemiyor. DX cihaza bağlanırken ilk kurulum esnasında cihazın IP'si ile bilgisayarınızın aynı IP grubundan verildiğine ve birebir bağlı olduğuna emin olun. Ayrıca interne çıkarken de firewall veya bir engelleme olmadığını emin olun. Diğer bir durum da server ile ilgili bir sorun olabilir, ara ara tekrar deneyin.
- lourel
- İletişim:
Sim kart hatası bu hata kendi sim kartımı taktım tünel açıldı. Daha önce bağlandığım sorun yaşamadığım vodafone sim kart bu hatayı verdi.