plc ve ekran rs 485 ile birbirine bağlı ve haberleşmede sıkıntı yok, ekran da usb kablo ile bilgisayara baglı ekrana yazılım atabiliyorum bir problem yok
fakat daha önceden usb direckt link ile plc ye program atabiliyordum ama suanda haberlesemiyorum haberlesme ayarlarını konuya ekledim daha önce bu ayarlarla haberleşiyorken şuan haberleşemiyorum sebebi ne olabilir?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
isp soft program atılmıyor
- Ugurzgr
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
isp soft program atılmıyor
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: isp soft program atılmıyor
Merhaba,
Güncel ISPSoft ve Commgr programlarında test ettiğim kadarı ile benzer sorunları gözlemledim. Konu takibimizdedir. Sorunun çözümü ile ilgili bir gelişme olduğunda bu başlık altında paylaşıyor olacağım.
Güncel ISPSoft ve Commgr programlarında test ettiğim kadarı ile benzer sorunları gözlemledim. Konu takibimizdedir. Sorunun çözümü ile ilgili bir gelişme olduğunda bu başlık altında paylaşıyor olacağım.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.