Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Şifre Sorunu
- mtnkyr1881
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Şifre Sorunu
Merhaba WplSoft 2.48 ile yazılan programı 2.52 sürümü ile açmaya çalıştığımda şifre istiyor. Bazen ise 2.52 ile yazdığımda da şifre sorabiliyor. Bu durumu genellikle dosya dizinini değiştirdiğimde yaşıyorum. 1234 0000 gibi 4 haneli şifreleri denedim lakin açamıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
- Turhan
- İletişim:
Re: Şifre Sorunu
Bu sorunu yaşadığınız proje örnek bir proje dosyasını mesaja ekleyebilirmisiniz? Bunun için farklı birimlerden yardım almamız gerekebilir.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- mtnkyr1881
- İletişim:
Özel bir proje olduğu için sistem dışına çıkartamıyorum. Mail adresinizi paylaşabilirseniz sizinle paylaşabilirim.
- Turhan
- İletişim:
DELTA Electronics Turkey
- tekin
- İletişim:
Merhaba, aynı sorunu biz de yaşıyoruz. Çözüm bulunabildi mi acaba? Herhangi bir şifre belirlememize rağmen, yeni bir proje de yapsak, eskileri de açmaya çalışsak, proje şifresi soruyor.
- bayram.caliskan
- İletişim:
o versiyonlarda genel bir hata idi hiç girilmeyen Alt program ve ID Ayarı şifreleri çıkıyordu. en son versiyonda bu hata ile uzun zamandır karşılaşmıyorum.
Bayram Çalışkan
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi