Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Şifre Sorunu

Kullanıcı avatarı
mtnkyr1881
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Şifre Sorunu

Mesaj gönderen mtnkyr1881 »

Merhaba WplSoft 2.48 ile yazılan programı 2.52 sürümü ile açmaya çalıştığımda şifre istiyor. Bazen ise 2.52 ile yazdığımda da şifre sorabiliyor. Bu durumu genellikle dosya dizinini değiştirdiğimde yaşıyorum. 1234 0000 gibi 4 haneli şifreleri denedim lakin açamıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Şifre Sorunu

Mesaj gönderen Turhan »

Bu sorunu yaşadığınız proje örnek bir proje dosyasını mesaja ekleyebilirmisiniz? Bunun için farklı birimlerden yardım almamız gerekebilir.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
mtnkyr1881
İletişim:

Mesaj gönderen mtnkyr1881 »

Özel bir proje olduğu için sistem dışına çıkartamıyorum. Mail adresinizi paylaşabilirseniz sizinle paylaşabilirim.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
tekin
İletişim:

Mesaj gönderen tekin »

Merhaba, aynı sorunu biz de yaşıyoruz. Çözüm bulunabildi mi acaba? Herhangi bir şifre belirlememize rağmen, yeni bir proje de yapsak, eskileri de açmaya çalışsak, proje şifresi soruyor.
Kullanıcı avatarı
bayram.caliskan
İletişim:

Mesaj gönderen bayram.caliskan »

o versiyonlarda genel bir hata idi hiç girilmeyen Alt program ve ID Ayarı şifreleri çıkıyordu. en son versiyonda bu hata ile uzun zamandır karşılaşmıyorum.
Bayram Çalışkan
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

“PLC Forum” sayfasına dön