Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Dvp14ss2 error ledi

Kullanıcı avatarı
HerculePoirot
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Dvp14ss2 error ledi

Mesaj gönderen HerculePoirot »

Merhaba 14ss2 sağında Analog input kartı takılıydı Normal çalışıyordu Fakat error ledi yanmaya başladı Analog modülünü söksem de plc error ledi yanmaya devam ediyor.
Plcde d1004:2817
Yardımlarınız rica ediyorum
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Dvp14ss2 error ledi

Mesaj gönderen Turhan »

0B01 Operand K, H available range error.

Programınızda hangi komut satırı bu hata durumunu oluşturuyor. Komutu eksiksiz yazabilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
HerculePoirot
İletişim:

Komutları yeni yazmadım Sistem çalışıyordu.
Sabah geldiğimde ekranda değerleri 0 olarak gördüm baktığımda plc error ledi yanıyordu Dediğiniz gibi nasıl görebilirim hatayı
Kullanıcı avatarı
HerculePoirot
İletişim:

Yükleme yapmaya çalışırken fotodaki hata geliyor
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

14. Step'e gittiğinizde burada hangi komut satırları kullanılmış. Mesaja ekleyebilirmisiniz?

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
HerculePoirot
İletişim:

Analog modül Konfigürasyon to ve from komutlarını silip tekrar yazdım ve Plcye yükleme yaptım sorun çözüldü.
Ayrıca size bir sorum daha olacaktı Heaplamaları yaptıktan sonra ekrana yansıttığım Analog değerlerin ekranda dalgalanmasını engellemek için nasıl bir filtreleme yapabilirim.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Kullandığınız analog modülün model kodunu mesajda belirtebilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey

Kullanıcı avatarı
HerculePoirot
İletişim:

DVP04AD-S2
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Analog modülden veriyi mutlaka Average value of the CHx input signal registerinden okumalısınız. Eğer buna rağmen analog sinyalinizde hala salınım var ise CHx average times registerlerinden filtreleme adedini arttırabilirsiniz.

.
DELTA Electronics Turkey

“PLC Forum” sayfasına dön