Merhaba
Aşağıda ki hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim WPLSoft 2.46 kullanıyorum.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
WPLSoft 2.46 hata
- dursunozturk
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
WPLSoft 2.46 hata
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: WPLSoft 2.46 hata
Komut satırında hangi işlemi yaptığınızda bu hatayı alıyorsunuz ?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- dursunozturk
- İletişim:
Şunu da belirtmek isterim bu hatayı genelde araya satır girmek istediğim de, komutun üzerine yazmak veya araya komut girmek istediğimde alıyorum.
Bilginize
Bilginize
- dursunozturk
- İletişim:
Yapmak istediğim işlemlerde başarısız olduğumda SFC Diyagram ve Komut Listesi görünümlerine tek tek geçiş yapıp tekrar LAdder Diyagrama döndüğümde komut veya satır ekleme yapabilyorum. Sabit bir komut yok açık kontak koyduğumda da veya karşılaştırma yapmak istediğimde de aynı hatayı ala biliyorum. Sürekli yapan bir durum değil ama çok sık başıma geldi Turhan Bey
- Turhan
- İletişim:
WPLSoft v2.46.03 yaması ile belirttiğiniz sorun çözülmüştür.
PC nizde WPLSoftun kurulduğu dizinde ki WPLSoft.exe dosyasını linkten indireceğiniz WPLSoft.exe dosyası ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
PC nizde WPLSoftun kurulduğu dizinde ki WPLSoft.exe dosyasını linkten indireceğiniz WPLSoft.exe dosyası ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
DELTA Electronics Turkey