Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
16 ADET SIRALI REGİSTER
- fakbas
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
16 ADET SIRALI REGİSTER
Merhabalar
Yapmayı planladıgımız bir makinada 16 adet degişkenimiz var bu değişkenler sıralı olarak encoder pozisyon bilgisine göre loadcelden gelmekte.
Loadcellden gelen bu dataların içinden benim set degerimi dolduracak kefeleri açmak ve boşaltmak istesem nasıl bir yol izlemem gerekmekte.
yardımlarınızı bekliyorum tşk
Yapmayı planladıgımız bir makinada 16 adet degişkenimiz var bu değişkenler sıralı olarak encoder pozisyon bilgisine göre loadcelden gelmekte.
Loadcellden gelen bu dataların içinden benim set degerimi dolduracak kefeleri açmak ve boşaltmak istesem nasıl bir yol izlemem gerekmekte.
yardımlarınızı bekliyorum tşk
- Turhan
- İletişim:
Re: 16 ADET SIRALI REGİSTER
Merhaba,
Sıralı registerlerden veri okuyup yazmak mı istiyorsunuz?
Sıralı registerlerden veri okuyup yazmak mı istiyorsunuz?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- fakbas
- İletişim:
Merhaba
Registerleri sıralı okuduktan sonra hangisi benim setpointimi dolduruyor ise onları belirleyip boşaltmak istiyorum.
tşk
Registerleri sıralı okuduktan sonra hangisi benim setpointimi dolduruyor ise onları belirleyip boşaltmak istiyorum.
tşk
- Turhan
- İletişim:
Dokumanda yer alan WSFR, WSFL, SFWR, SFRD komutlarını inceleyiniz. Programınızda kullanacağınız uygun komutlar olabilir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- fakbas
- İletişim:
Merhabalar
tlf ile irtibat kurabilirmiyim sizinle.
tşk
tlf ile irtibat kurabilirmiyim sizinle.
tşk
- fakbas
- İletişim:
1.600
2.550
3.680
4.0
5.100
6.300
7.390
8.550
9.425
10.625
11.575
12.480
13.510
14.620
15.0
16.320
Bu degerlerim loadcellden gelmekte ve bunların içinden toplamda 2000gr ila 2180 gr olması için 16 datanın içinden seçim yapıp bu kefeleri açmam gerekmekte nasıl bir yol izlemeliyim
örnegin 1,2,3,5,6 =2100gr 7,8,11,14=2135gr gibi bu degerleri nasıl secebilirim.
yardımlarınız bekliyorum iyi hafta sonları.
2.550
3.680
4.0
5.100
6.300
7.390
8.550
9.425
10.625
11.575
12.480
13.510
14.620
15.0
16.320
Bu degerlerim loadcellden gelmekte ve bunların içinden toplamda 2000gr ila 2180 gr olması için 16 datanın içinden seçim yapıp bu kefeleri açmam gerekmekte nasıl bir yol izlemeliyim
örnegin 1,2,3,5,6 =2100gr 7,8,11,14=2135gr gibi bu degerleri nasıl secebilirim.
yardımlarınız bekliyorum iyi hafta sonları.
- Turhan
- İletişim:
Merhaba,
Belirttiğiniz prosese özgü herhangi bir komut bulunmuyor. Çok fazla adette kombinasyonun sonucuna göre işlem yapılacağından yalnızca bu proses için ayrı bir CPU kullanmanız bile gerekebilir. birden fazla data karşılaştırması olacağından dolayı sıralı adreslemeler için sizlere şu aşamada dolaylı adresleme methodunu tavsiye edebilirim.
36-Dolaylı Adresleme (E ve F index Registerları)
Belirttiğiniz prosese özgü herhangi bir komut bulunmuyor. Çok fazla adette kombinasyonun sonucuna göre işlem yapılacağından yalnızca bu proses için ayrı bir CPU kullanmanız bile gerekebilir. birden fazla data karşılaştırması olacağından dolayı sıralı adreslemeler için sizlere şu aşamada dolaylı adresleme methodunu tavsiye edebilirim.
36-Dolaylı Adresleme (E ve F index Registerları)
DELTA Electronics Turkey