Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

4 Adet SV2 Haberleşme

Kullanıcı avatarı
nacre32
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

4 Adet SV2 Haberleşme

Mesaj gönderen nacre32 »

Merhaba
Yapacağım uygulamada Dvp 28sv2 11t 4 adet,1 adet easyview 8071 ip ile tek makinede kurulum yapacağım.
plc leri tek ekranla haberleştirebilmem için her plc ye dvpen01-sl almamı gerekecek Böyle olacaksa operatör panel
ethernet girişlimi olmalı,plc lerin bağlantısı için siviçmi kullanmalıyım.ilk defa bu uygulamayı yapıyorum fazla bilgim yok.
Ayrıca uygulama da loadcel kullanacağım, malzeme seçimim noktasında hızlı verileri okuması amaçlı dvp02lc-sl mi kullanayım veya
loadcell çıkış değerini mA'e çevirerek dvp04ad-sl 'de kullanabilir miyim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: 4 Adet SV2 Haberleşme

Mesaj gönderen Turhan »

DVP-SV2 serisi PLC'nin dahili oalrak 1xRS-232 ve 1xRS-485 bağlantı portu bulunmaktadır. Eğer PLC ler ile Ethernet portu üzerinden haberleşmeniz gerekir ise DVPEN01-SL ilave ethernet modülü kullanmalısınız.

Ağırlık ölçümü için DVP202LC-SL modülü kullanabilirsiniz. Her bir modül ile iki farklı sensör grubunun ağırlık değerlerini okuyabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
nacre32
İletişim:

Mesaj gönderen nacre32 »

Turhan hocam cevabınız için teşekkür
4 adet plc yi tek ekranda haberleşmek için nasıl bir bağlantı yapmalıyım
Ethernet portu olmadan plc lerin rs485 girişlerini parelel bağlayabilirmiyim ?
Loadcel okuma içinde analog modül kullanacak (DVP04AD-SL) olursam okuma hızıyla alakalı bir yavaşlama olurmu ?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

HMI RS-485 portunu PLC RS-485 portlarına paralele bağlayarak 4 veya daha fazla cihaz ile haberleşme sağlabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise PLC lerin tümüne aynı haberleşme protokolü ve farklı istasyon numarası tanımlasıdır.

DVP202LC-SL ile okuma yapmanız analog modüllerden daha hızlı ve daha yüksek çözünürlüklü sonuç almanıza olanak sağlayacaktır.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
nacre32
İletişim:

Mesaj gönderen nacre32 »

Turhan hocam
SV2 4 adet plc rs485 paralel bağlantı yaptım istasyon adreslerini farklı yazararak birbiri arasında link haberleşme yaptım
lakin operatör panelin rs485 bağlantısınıda plc lere paralel bağladığımda plc ler arasında ve panellerle haberleşme sağlanmıyor
(operatör panel istasyon adresini 1.plc nin istasyon adresini yazdım.panel bağlantım rs485 2w
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Ahmet
İletişim:

Mesaj gönderen Ahmet »

Hata almanız normal operatör paneli rs-232 üzerinden haberleştirmelisiniz.
Günün Adamı Olmaya Çalışma,
Hakikatin Adamı Olmaya Çalış.
Unutma!!!!!
Gün Değişir ama Hakikat Asla Değişmez....
............................ Mevlana Celaleddin-i Rumi........

“PLC Forum” sayfasına dön