Merhaba Uğur Bey DVP 20SX2 PLC İLE 0.10 ÇIKIŞ ALARAK C2000 sürücü sürmek istiyorum bu konuda çeşitli araştırmalar yaptım ama bu plc hakkında herhangi bir
baglantı örnegine ulaşamadım bu konu hakkında analog kablo baglantısının oldugu bir döküman paylaşırsanız memnun olurum ayrıca bu plc de analog çıkış için
herhangi bir adresleme yapmak gerekiyormu gerekiyorsa ne gibi bir yol izlemem gerekiyor yardımlarınız için teşekkür eder iyi günler dilerim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVP 20SX2 O-10 ANALOG ÇIKIŞ
- ADANALI-CB
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DVP 20SX2 O-10 ANALOG ÇIKIŞ
...İMANIN İKTİDAR OLMADIĞI YÜREKTE ŞEYTAN İHTİLAL YAPAR...
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: DVP 20SX2 O-10 ANALOG ÇIKIŞ
Merhaba,
20SX2 PLC Analog Giriş ve Çıkış ayarları başlığından bağlantı, program ayarı ve diğer bilgilere erişebilirsiniz.
PLC den gelen 0.0~10.0VDC sinyalinizi C2000 serisi sürücü üzerinde AVI(Analog Voltage İnput) - ACM (Analog Com) klemenslerine girip Parametreler içerisinden 00-20 Frekans komut kaynağınızı 2: Analog Giriş ayarlamanız yeterli olacaktır.
20SX2 PLC Analog Giriş ve Çıkış ayarları başlığından bağlantı, program ayarı ve diğer bilgilere erişebilirsiniz.
PLC den gelen 0.0~10.0VDC sinyalinizi C2000 serisi sürücü üzerinde AVI(Analog Voltage İnput) - ACM (Analog Com) klemenslerine girip Parametreler içerisinden 00-20 Frekans komut kaynağınızı 2: Analog Giriş ayarlamanız yeterli olacaktır.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.