Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

sıcaklık ölçümü

Kullanıcı avatarı
kırat17
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

sıcaklık ölçümü

Mesaj gönderen kırat17 »

selam herkese, konveyörlü sistemde çalışan ezme kalıbının sıcaklığını kontrol etmek istiyorum. Ezme kalıp sıcaklığı mesela 150 C dereceye gelmeden makina start alamasın. Kalıp 145 veya151 derecede de çalışabilir ama bu sıcaklık referanslarından farklı bir ısı da olursa sistem dursun istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: sıcaklık ölçümü

Mesaj gönderen Turhan »

Kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz Delta ürünleri nedir? Makineye start sinyalini verecek olan ürün Delta ürünümüdür?
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
kırat17
İletişim:

Mesaj gönderen kırat17 »

bu konuda bir bilgim yok sadece wpl softta nasıl programlandığını öğrenmek istemiştim. siz herhangi bir delta ürünü üzerinden bir örnek paylaşır mısınız ?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Makinenin start kontağı olan çıkışın çalışma şartlarına LD - Şartlı Kontak ve Karşılaştırmalar içerisinden sıcaklık değerinin 150'ye eşit veya büyük tüm değerleri için ön çalışma şartı oluşturabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
mehmetbeydili
İletişim:

Mesaj gönderen mehmetbeydili »

turan bey özür dileyerek konuyu bölüyorum ama önemli bir sorunum var.siteye yazdım.ilgilenirseniz sevinirim.zira telefonla size ulaşamadım.tekrar özür dilerim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Re: haberleşme Başlığında mesajınız az önce cevaplanmıştır.
DELTA Electronics Turkey

“PLC Forum” sayfasına dön