Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
sıcaklık ölçümü
- kırat17
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
sıcaklık ölçümü
selam herkese, konveyörlü sistemde çalışan ezme kalıbının sıcaklığını kontrol etmek istiyorum. Ezme kalıp sıcaklığı mesela 150 C dereceye gelmeden makina start alamasın. Kalıp 145 veya151 derecede de çalışabilir ama bu sıcaklık referanslarından farklı bir ısı da olursa sistem dursun istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
- Turhan
- İletişim:
Re: sıcaklık ölçümü
Kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz Delta ürünleri nedir? Makineye start sinyalini verecek olan ürün Delta ürünümüdür?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- kırat17
- İletişim:
bu konuda bir bilgim yok sadece wpl softta nasıl programlandığını öğrenmek istemiştim. siz herhangi bir delta ürünü üzerinden bir örnek paylaşır mısınız ?
- Turhan
- İletişim:
Makinenin start kontağı olan çıkışın çalışma şartlarına LD - Şartlı Kontak ve Karşılaştırmalar içerisinden sıcaklık değerinin 150'ye eşit veya büyük tüm değerleri için ön çalışma şartı oluşturabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- mehmetbeydili
- İletişim:
turan bey özür dileyerek konuyu bölüyorum ama önemli bir sorunum var.siteye yazdım.ilgilenirseniz sevinirim.zira telefonla size ulaşamadım.tekrar özür dilerim
- Turhan
- İletişim:
Re: haberleşme Başlığında mesajınız az önce cevaplanmıştır.
DELTA Electronics Turkey