wplsoft 2.51 de sorun oluyor du kaldırıp 2.50 kurdum şuan sıkıntı çözüldü teşekürler.arma yazdı: 08 Ara 2023, 19:46similasyon modunda yaşıyorum sıkıntıyıİslam yazdı: 07 Ara 2023, 09:17 Merhaba,
DVP PLC Haberleşme Parametreleri Bulma eğitim videosundaki ayarları birebir uygulayın. Buna rağmen sorun devam ediyorsa farklı bir dönüştürücü ile test edin. Sorun yine çözülmezse ürünü temin ettiğiniz bölge bayiimizden ürünün testi için talepte bulunun.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
haberleşme zaman aşımı hatası
- arma
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: haberleşme zaman aşımı hatası
- arma
- İletişim:
1 gün sonra yine aynı hatayı vermeye başladı 
- İslam
- İletişim:
Bilgisayarınızın işletim sistemi nedir?
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- arma
- İletişim:
Windows 11
- İslam
- İletişim:
WPLSoft tarafında şuan için desteklenen sistemler içerisinde Windows 11 işletim sistemi gözükmüyor. Bundan dolayı program veya simülatörü tarafında anormal davranış yaşanabilir. Nihayetinde WPLSoft tarafında herhangi bir özel ayar bulunmamaktadır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- arma
- İletişim:
sorunu sanal com port yaparak aştım kullandığım program linkini paylaşıyrum sıkıntı çeken var ise deneyebilir.İslam yazdı: 11 Ara 2023, 14:47 WPLSoft tarafında şuan için desteklenen sistemler içerisinde Windows 11 işletim sistemi gözükmüyor. Bundan dolayı program veya simülatörü tarafında anormal davranış yaşanabilir. Nihayetinde WPLSoft tarafında herhangi bir özel ayar bulunmamaktadır.
wpl.png
sorun pc de com port olmayışından kaynaklanıyor similasyon o yüzden devreye giremiyor bunuda usb com port dönüştürücü kullanarak tecrübe ettim devamlı usb de com port tutmamak çin sanal com port oluşturup denedim sonuç olumlu programı kurduktan sonra Local Bridges kısnımı seçin gelen il serial port ile haberleşmeyi ayarlayın sıkıntı kalmıyor saygılar.
https://freevirtualserialports.com
yorum yapan yardımcı olan arkadaşlara teşekür ederim.