Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

dvp-14ssr2 ile dtc 1000 rs 485 haberleşme sorunu

Kullanıcı avatarı
seckin
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

dvp-14ssr2 ile dtc 1000 rs 485 haberleşme sorunu

Mesaj gönderen seckin »

dvp-14ssr2 ile dtc 1000 rs 485 haberleşme sağlayamıyorum yardımcı olabılırımısınız.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: dvp-14ssr2 ile dtc 1000 rs 485 haberleşme sorunu

Mesaj gönderen Turhan »

(1) DELTA Ürünleri Haberleşme Örnekleri klasörü içerisinden PLC - 2 DTC Link Haberleşme örneğini kullanabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
seckin
İletişim:

Mesaj gönderen seckin »

DVP 14 SSR2 PLC İM TRANSİSTOR CIKISLI OLDUGU İÇİN DTC 1000 DEN DEGER OKUYAMIYORUM .RÖLE CIKISLI 14 SSR2 PLC KULLANDIGIMDA DEGER OKUYABILIYORUM.BU PROBLEMİ NASIL ÇÖZEBİLİRİM.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

PLC çıkış tipinizin Röle ya da Transistor olması Haberleşme durumunuzu etkilemez. Aynı program parçası ile sorunsuz haberleşiyor olmalısınız. PLC leri öncelikle fabrika ayarlarına formatlayıp yeniden program yüklemesi gerçekleştirin sorunun devam etmesi halinde ürünü temin ettiğiniz bayii yada tamir servisi ile irtibata geçip ürünü incelemelerini isteyin.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön