Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DVP-SE Driver Sorunu

Cevapla
Kullanıcı avatarı
caglargul
Mesajlar: 1
Kayıt: 06 Mar 2019, 09:41
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DVP-SE Driver Sorunu

Mesaj gönderen caglargul »

Merhabalar..

Elimde DVP-SE modeli bulunan PLC yle bir uygulama yapmak istiyorum ama USB ile bilgisayara bağladığımda aygıtı tanımıyor. Deltanın kendi sistesinden driverini indirdim. Ve manuel olarak kurmaya çalıştığımda "Driver bulundu ama yüklerken hata ile karşılaştı" gibi bir uyarı aldım.

Sonuç olarak driverını düzgün yükleyemediği için Virtual COM üzerinden plc ye bağlanamıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Turhan
Mesajlar: 8440
Kayıt: 07 Mar 2018, 16:06
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: DVP-SE Driver Sorunu

Mesaj gönderen Turhan »

DVP-SE PLC USB Driverını indirdikten sonra ekte yer alan windows işletim sistemleri için yükleme adımlarınızı takip ediniz. Sorunun devam etmesi halinde farklı USB gibirişi ve farklı bir PC üzerinden bağlantıyı test ediniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Cevapla

“PLC Forum” sayfasına dön