Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
4-20 ma fark basınç sensörü
- Mahmut51
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
4-20 ma fark basınç sensörü
Fark basınç sensörü için dvp04ad modülü bu iş için uygunmudur, bu sensör tipinde + ve - uç ları var, Dwyer marka modül bağlantısını yapamadım.
- Turhan
- İletişim:
Re: 4-20 ma fark basınç sensörü
Merhaba,
Sensörünüzü dışarıdan haricen besleyerek aşağıdaki bağlantı şekline uygun bağlantı yapılarak modüle akım girişini sağlayabilirsiniz.
Sensörünüzü dışarıdan haricen besleyerek aşağıdaki bağlantı şekline uygun bağlantı yapılarak modüle akım girişini sağlayabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- turuva46
- İletişim:
İlginiz için teşşekkür ederim,basınç sensöründeki artı ucu harici besleme ise ,modüldeki v1+ I1+ uçlarını basınç sensöründeki - uç mu takılmalı, diğer modüllerdeki gibi değil dvp04pt gibi modüller de hiç problem yaşamamıştım, sitedeki örnek uygulamalardan faydalanıp program oluşturuyorum fakat deneme yaptığımda netice alamıyorum sizce sorun ne olabilir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Ciseotomasyon
- İletişim:
Merhaba - ucu yeşil kabloyu v1+I+ köprüsüne bağlayarak harici beslemenin - sini ise modülün com ucuna bağlayabilirsiniz
Automation