Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Kompresörler Eşit yaşlandırma

Kullanıcı avatarı
mevlutensaroglu
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Kompresörler Eşit yaşlandırma

Mesaj gönderen mevlutensaroglu »

Fabrika ortam soğutmanın sürekli kart arızaları yüzünden yenileme kararı alıp delta plc ve ekran ile çalıştırmayı düşünüyorum. Ama programını bir türlü kafamda oluşturamadım. Çünkü 4 ayrı kompresör grubu var. Makine her açılışta en az çalışan kompresör ile çalışıyor. Ve istenen değere ulaşamadığında en az çalışmıştan en çok çalışmışa doğru kapasite arttırıyor. İstenen değere ulaştığında ise en çok çalışmıştan en aza doğru kapasite kapatıyor. Dolayısı ile her kompresör eşit yaşlandırma yapılıyor. Plc bilgim düşük ve orta derece. nereden başlamalıyım ve nasıl yol izlemem gerektiği hakkında yardımınıza başvurmak istedim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Kompresörler Eşit yaşlandırma

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Eş yaşlandırma prosedüründe çalışma saati en küçük olan motorun seçilmesi aşamasında SORT komutunu kullanabilirsiniz. Komut kullanımı ile ilgili detayları SORT Komutu Başlığından ulaşabilirsiniz. Konuyla ilgili farklı bir sorunuz olur ise bu mesaj altında paylaşabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön