Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

otokaravan_yardım

Kullanıcı avatarı
hasanium
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

otokaravan_yardım

Mesaj gönderen hasanium »

Merhaba, ben bir oto karavan projesi yaptım, müşterim depoları görsel olarak görmek bunda bir sıkıntı yok, ısıları görmek istiyor, bunda da bir sıkıntı yok, bütün ışıkların kontrolünü ve tüm vanaların kontrolünü ekrandan istiyor, bunda da bir sıkıntı yok, lakin benden akünün akımını, voltajını ve ne kadar şarj edilmiş ne kadar, ne kadar zaman sonra boşalacak bunları istiyor, bu plc ile yapılabir mi? buna ilave modul var mı? analog modul kullandım bir adet boş yerim var. ne kullanmam gerekiyor? örnek program var mı acaba?
Akü şarj devresi için hazır inverter var oradan her şeyi takip edebiliyor, ama dokunmatik panele taşımak istiyor.
Teşekkür ederim. Saygılar hayırlı çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
Ciseotomasyon
İletişim:

Re: otokaravan_yardım

Mesaj gönderen Ciseotomasyon »

aküler kaç volt bu voltajı 10 volta çevrip scala yapıpılabilir bir çözümü elbette var forumdaki arkdadaşlarla çözüme ulaşırız
Automation
Kullanıcı avatarı
hasanium
İletişim:

Re: otokaravan_yardım

Mesaj gönderen hasanium »

Merhaba, aküler 12v 90ah

“PLC Forum” sayfasına dön