Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
WPLSoft v2.48
- amasyalı
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
WPLSoft v2.48
Wplsoft v2,48 versiyonu bizde kurulmuyor hata bizdemi yoksa programdamı bir hata var
- Turhan
- İletişim:
Re: WPLSoft v2.48
Merhaba,
Windows10 64Bit işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor. Delta Global siteside Windows® XP/Vista/7(32-bit/64-bit)/8/10(64-bit) desteklendiği belirtilmiş.
WPLSoft'a ait eski sürümlerini PC'nizden kaldırdığınıza emin olunuz Aksi takdirde yükleme yapamazsınız.
Windows10 64Bit işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor. Delta Global siteside Windows® XP/Vista/7(32-bit/64-bit)/8/10(64-bit) desteklendiği belirtilmiş.
WPLSoft'a ait eski sürümlerini PC'nizden kaldırdığınıza emin olunuz Aksi takdirde yükleme yapamazsınız.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- sasa58
- İletişim:
WİNDOVS 10 64 BİT KULLANIYORUM ANTİVÜRÜS PROGRAMIM YOKTUR . YÜKLENİYOR AMA ESKİ PROGRAMLARIN SEGME ACIKLAMARI ÇIKMIYOR PC BİR ŞEKİLDE ENGELLİYOR 2 BİLGİSAYARA KURDUM GİNEDE AYNISI OLUYOR.
- Turhan
- İletişim:
Segment ve aygıt açıklamaları ile ilgili sorun yaşıyorsanız WPLSoft v2.46 versiyonununu kullanabilirsiniz. Hatayı gözlemlemek ve raporlamak için sorun yaşadığınız herhangi bir proje dosyasını bizimle paylaşabilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey
- amasyalı
- İletişim:
Ben hala o aşamaya gelemedim. Bir hata var ama bizdemi programdamı anlayamadım. önceki versiyon 2.47 idi forumdan kaldırılmış. 2.46 ile devam edeceğiz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- amasyalı
- İletişim:
Bu sorun çözülmyor herhalde 2,48 kuracağız diye eskileri sildik kuramayınca 2.46 yı indirdik kurduk ama biz programları 2.47 ile yaptığımızdan mevcut programlarda hata veriyor. lütfen daha önce bu sitede 2.47 versiyonu ve güncellemesi vardı artık görünmyor.tekrar bu siteye yüklenebilirmi acaba
- Turhan
- İletişim:
Mail hesabınıza wetransfer dosya yükleme sitesi üzerinden WPLSoft v2.47'ye ait setup dosyasını gönderdim. Mail hesabınızı kontrol ediniz.
DELTA Electronics Turkey
- amasyalı
- İletişim:
Teşekkür ederiz
- Garen
- İletişim:
Iyi Gunlar
Banda Calisiyor ama OFFLINE SIMULATOR de TimeOut Error Veiryor ..
Banda Calisiyor ama OFFLINE SIMULATOR de TimeOut Error Veiryor ..
- Uğur
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- İletişim:
Hatanın olduğu ekran resmini o an gönderirmisiniz.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal