Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

fc 51 sürücüdeki motor hızını ,12SA2 PLC den okuyup değiştirme

Kullanıcı avatarı
arkadaşım
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

fc 51 sürücüdeki motor hızını ,12SA2 PLC den okuyup değiştirme

Mesaj gönderen arkadaşım »

iyi günler
Hocam direkt konuya giriyorum.Elimdeki plc den invertördeki akımı,frekansı okumak ve değiştirmek istiyorum.
Aynı zamanda bu işlemi paneldende yapılabilir durumda olmasını istiyorum.
Normalde Bu işlemi panelden yaptım ama (Sistemin bulundugu yerde 10 metre ekran kablosu çekmemek için ,sürücüdeki değerleri plc den okumam lazım.)
En son arkadaşım tarafından 23 Ağu 2019, 17:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: fc 51 sürücüdeki motor hızını ,12SA2 PLC den okuyup değiştirme

Mesaj gönderen Turhan »

HMI Master olmak şartı ile, hem PLC hemde İnverteri HMI portlarına bağlayabilir. HMI makro komutları ile PLC ve inverter arasındaki data okuma ve yazmalarını gerçekleştirebilirsiniz. Haberleşmede Delta inverter ve PLC olması durumunda kullanılacak örnek makro satırları aşağıdaki gibi oalcaktır.

Delta_HMI.jpg
Delta_HMI_2.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön