Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Hmı ile sarım kontrolü

Kullanıcı avatarı
Ciseotomasyon
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Hmı ile sarım kontrolü

Mesaj gönderen Ciseotomasyon »

Hmı üzerinden gerginlik set değeri verip sarıcı motoru sabit gerginlikte sarmak istiyorum örnegin 10kg gerginlik vericem sarıcı motor 10kg gergi yapıcak paylaşılan orneklerde akım-manuel kontrolünü inceledim buradan yola çıksam burada yapılan manuel de analoğ çıkışı arttırıp azaltma var ben analoğ çıkışımı başka bi işlem yapmadan direk çıkışamı vericem makinanın ana hız referansına ihtiyacım olurmu
Automation
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Hmı ile sarım kontrolü

Mesaj gönderen Turhan »

Gergi kontrolü için kullanacağınız Delta ürünleri nedir? Servo motor ile bir tork kontrolü mü yapacaksınız yoksa VFD-C2000 kapalı çevrim tork modunda mı çalışacak?
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
Ciseotomasyon
İletişim:

Hocam c2000 ac motor hız kontrollü yapıcam loadcell bilgisini plc ile okuyup hmı ile set edip inverteri sarım sardıkça gerginliği sabit tutmak istiyorum
Automation
Kullanıcı avatarı
Ciseotomasyon
İletişim:

Sarıcı motoru direk pıd değerindenmi alıcak yoksa ana motor ile senkron yapıp pıd mi devreye girecek yardımcı olurmusunuz
Automation
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

VFD-C2000 serisi sürücü yalnızca vermiş olduğunuz tork ve hız değerinde dönüş hareketi gerçekleştirebilir. Bunun dışındaki PID gibi işlem adımlarınızı PLC içersinde gerçekleştirip PID sonucunuzu Sürücüye 0-10vdc gibi analog bir referans ile set olarak göndermelisiniz.

Not: VFD-C2000 sürücü kapalı çevrim tork modunda çalışırken hem dönüş torkunun set değerini hemde dönüş hızının set değeri ayrı ayrı analog sinyal olarak girilebilir.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön