Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DVP202LC DARA ALMA VE KALIBRASYON

Cevapla
Kullanıcı avatarı
arfbkr5
Mesajlar: 46
Kayıt: 09 Nis 2018, 12:01
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DVP202LC DARA ALMA VE KALIBRASYON

Mesaj gönderen arfbkr5 »

Merhabalar DVP202LC için kalibrasyon ve dara alma işlemini tamamladım şöyle sorun yaşıyorum 98 gr tartım yapıp dara alıyorum gösterge 0 oluyor bir süre sonra -2 -3 görüyorum ya da 1,2,3 gr görüyorum mekanik ayarları yapıldı sorun nerden kaynaklanıyor olabilir birde SHD girişine topraklama bağlantısı yapmadım yapmam gerekir mi?
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesajlar: 9536
Kayıt: 06 Mar 2018, 10:37
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: DVP202LC DARA ALMA VE KALIBRASYON

Mesaj gönderen Uğur »

Öncelikle kalibrasyonu çok küçük ağırlık ile yapmayın sorunun bir kaynağı bu olabilir. Bahsettiğiniz dalgalanma vibrasyon kaynaklı olabilir. Bu ağırlık salınımı açık olan bir camdan esen rüzgardan bile olabilir çevresel faktörleri de düşünün.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Cevapla

“PLC Forum” sayfasına dön