ARKADAŞLAR,
EKTEKİ DEVREDE DOP TA SÜRE GİRİYORUM VE X6 BUTONUNA BASIP BIRAKTIĞIMDA SAYIYOR "SIFIR" A KADAR GELİYOR, BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SAYMA ESNASINDA ÇIKIŞ VERMİYOR , NE DE ÇIKIŞI AÇMADIĞI İÇİN SÜRE SIFIRLANDIĞINDA ÇIKIŞTA HAREKETLİLİK YOK, ÇIKIŞI OUT DA YAPTIM SET DE YAPTIM GELEN GİDEN YOK.
NOT: M1000 İLE M10 ARASINA DA SET BAĞLANTISINI DENEDİM
SAYGILARIMLA
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
ZAMAN ÇALIŞIYOR ÇIKIŞ YOK
- re03
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
ZAMAN ÇALIŞIYOR ÇIKIŞ YOK
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: ZAMAN ÇALIŞIYOR ÇIKIŞ YOK
Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde Timer set değerine ulaştığı için çıkışın resetlenmesi normal. ayrıca tüm şartlar aktif iken Y23 çıkış veriyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- re03
- İletişim:
Anlatmak istediğim bütün şartlar oluştuğunda set değeri aktif olmuyor.... gördüğünüz gibi bütün girişler yeşil yani aktif fakat set değeri açmıyor şaşırdığım nokta bu
değer saymaya başlamasından itibaren set aktif değil ( yani örnekteki gibi 20 ye kadar sayıyor) saydığı süre boyunca set değeri aktif olmalı değil mi?? ama olmuyor
değer saymaya başlamasından itibaren set aktif değil ( yani örnekteki gibi 20 ye kadar sayıyor) saydığı süre boyunca set değeri aktif olmalı değil mi?? ama olmuyor
- Turhan
- İletişim:
Bir önceki ekan görüntüsünde eklediğim üzere Timer saymaya başladığı andan itibaren Y23 çıkışı aktif oluyor. Progamda başka bir amaçla Y23 çıkışı kullanılıyor yada Resetleme komutu geliyor olabilir.
DELTA Electronics Turkey
- re03
- İletişim:
Teşekkürler haklısınız programda farklı bir yerde y23 varmış halledildi....