Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Program hata
- yüye2023
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Program hata
merhabalar wplsoft programında çalışırken onlıne modda sürekli ekteki bu hatayı alıyorum sonrasında plc içindeki programı ya sıfırlıyor yada büyük bir kısmını siliyor neden yapar bilgisi olan varmıdır
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- bayram.caliskan
- İletişim:
Re: Program hata
Dikkat edersek derleme hatası var. diğer taraftan bu sorunu eski versiyonlarda yapardı ve açıklamaları silerdi. güncel değilse wplsoftu en güncel versiyonla güncelleyin.
Bayram Çalışkan
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi
- yüye2023
- İletişim:
Versiyonu kontrol ettim güncel gözüküyor.bilemedim nedendir çözümde bulamadığım için yazdım neredeyse 6 aydır bu şekilde
- Turhan
- İletişim:
PLC model kodunuzu ve mümkünse PLC programınızı mesaja ekleyebilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.