Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

AS serisi PLC ile VFD-E inverter Sürmek

Kullanıcı avatarı
Otomasyon_Delisi
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

AS serisi PLC ile VFD-E inverter Sürmek

Mesaj gönderen Otomasyon_Delisi »

Kolay gelsin.
AS228T tipi plc ile VFD-E inverteri haberleştirerek start,stop,yön ve frekans bilgisi girmek istiyorum aynı zamanda çekilen akım ve inverter çıkış frekansını görmek istiyorum.
ilk defa AS serisi kullanıyorum. DVP serisi LİNK haberleşmeyi kurmaya çalıştım ama olmadı. YArdımcı olurmusunz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: AS serisi PLC ile VFD-E inverter Sürmek

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

AS200 serisi PLC'de DVP serisi Link haberleşmeye benzer bir yapı mevcut. Data Exchange methodu ile HWCONFIG penceresi içerisinde okunacak ve yazılacak adresleri tablo olarak oluşturmanız yeterlidir.

Ekteki ekran görüntüsünde 2 numaralı istasyon adresinin H2105 adresinden itibaren 1 word adres okunmuş ve okunan veri PLC D200 datasına kaydedilmiştir. Benzer şekilde PLC D300 datasındaki veri 2 numaralı slave cihazın H2000 adresine yazılmıştır.

AS200_Modbus.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
garkalilar
İletişim:

Mesaj gönderen garkalilar »

Benzer sorunu bende yaşıyorum. Haberleşme işlemini hwconfig ekranında gerçekleştirdim. Ancak veri okuyup yazamıyorum. Sürücünün frekansı 0 olarak kalıyor. Yardımcı olurmusunuz.
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

Sürücü içerisinde Ana Frekans Komut kaynağının RS485 olarak ayarlandığına emin olun. Data Exchange Haberleşme (Seri Port) eğitim videosundan Data Exchange tablosunun nasıl oluşturulduğunu izleyebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey

“PLC Forum” sayfasına dön