Merhabalar öncelikle,
Çok profesyonel bir yazılımcı değilim maalesef. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Benim sorum şu: ekranda 15 yazdığımda gelen d kodunu çevirerek m20 kontağına sinyal gelince timer 15 dakikaya sonrasında timerin on olmasını istiyorum. bunun için benimle örnek kodları ispsoft ile paylaşırsanız çok sevinirim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Dakika ile timer calıstırma
- t-a-n-e-r
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Yakup
- İletişim:
Re: Dakika ile timer calıstırma
Merhaba,
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?
Herhangi bir data adresinizi bite mi dönüştürmek istiyorsunuz.
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?
Herhangi bir data adresinizi bite mi dönüştürmek istiyorsunuz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- t-a-n-e-r
- İletişim:
merhabalar
öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
sorum su aşağıda ki ekran görüntüsündeki timer için d100 değerini nasıl bir hesaplama yapıncağımla ılgılı bır ekran görüntüsü yada program paylaşırsanız sevinirim.
m30 sinyali geldiğinde 15 dakika t0 sıfır saymaya başlayacak m30 sinyali geldiğinde saymayı bırakacak m30 tekrar geldiğinde 0 dan saymaya baslıyarak15 dakika tamamlandığında t0 çıkış verecek ve atadığım kontak üzerinden t0 timeri çıkış verdirerek sistemi başlangıç pozisyonuna alacak. umarım yapmak ısıtıldığımı anlata bilmişimdir.
öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
sorum su aşağıda ki ekran görüntüsündeki timer için d100 değerini nasıl bir hesaplama yapıncağımla ılgılı bır ekran görüntüsü yada program paylaşırsanız sevinirim.
m30 sinyali geldiğinde 15 dakika t0 sıfır saymaya başlayacak m30 sinyali geldiğinde saymayı bırakacak m30 tekrar geldiğinde 0 dan saymaya baslıyarak15 dakika tamamlandığında t0 çıkış verecek ve atadığım kontak üzerinden t0 timeri çıkış verdirerek sistemi başlangıç pozisyonuna alacak. umarım yapmak ısıtıldığımı anlata bilmişimdir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Oğuzhan
- İletişim:
Merhaba;
Sanırım yapmak istediğiniz bu şekilde bir algoritma
Sanırım yapmak istediğiniz bu şekilde bir algoritma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- t-a-n-e-r
- İletişim:
Oğuzhan bey yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ekteki dosyada bazı şartlar ekleyerek ton bloğunu kullandım ve buna ek olarak kalıcı data d410 ekleyerek her seferinde dataların silinmesine engel oldum. yol gösterişiniz ve yardımlarınız için cok teşekkür ederim
Ekteki dosyada bazı şartlar ekleyerek ton bloğunu kullandım ve buna ek olarak kalıcı data d410 ekleyerek her seferinde dataların silinmesine engel oldum. yol gösterişiniz ve yardımlarınız için cok teşekkür ederim