Merhaba,
DVP serisi PLC'lerde SFC uygulamasını daha önce denedim ve kullandım. AS serisi PLC'de SFC çalışmasını bir türlü aktif edemedim. Foruma eklediğiniz örnek videoları izledim. Birebir aynısını yapmama rağmen çalışmıyor. Size programı ekte görsel olarak gönderdim yardımcı olursanız memnun olurum.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
AS SERİSİ PLC SFC SORUNU
- aydinturgut
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
AS SERİSİ PLC SFC SORUNU
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- aydinturgut
- İletişim:
Re: AS SERİSİ PLC SFC SORUNU
Sorunu her bir action önüne SM400 kontağını ekleyerek çözmüş oldum. Fakat neden direkt aktif olmuyor zamanlayıcı merak ettim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- aydinturgut
- İletişim:
Sorunu hala anlayamadım. Action içerisindeki satırların başına SM400 kontağı eklemezsem o action çalışmıyor. Sorun ile ilgili nasıl bir yol izleyebilirim ?
- Turhan
- İletişim:
SM400 PLC'de Always ON kontaktır. SFC'de komut kullanımı için ön koşul kullanım şartı aranıyor olabilir. Komutlarınızın çalışma koşulu için SM400 Alway On kontağını eklemek dışında farklı bir sorunununuz bulunuyor mu?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.