Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

User Defined datalarda Array(Dizi) kullanımı

Kullanıcı avatarı
semih gagar
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

User Defined datalarda Array(Dizi) kullanımı

Mesaj gönderen semih gagar »

Merhabalar, ISPsoft programını kullanıyorum;

Makina[1]
Makina[2]
Makina[3]
.
.
.
Şeklinde bir dizi Makina[0]@E0 şeklinde İndex olarak kullanılabiliyorum. Fakat bu Array'in icerisindeki data tipi User Defined olarak kendi tanımladıgım data tipinde;

Makina[1].UrunNo , Makina[1].UrunAdet , Makina[1].UrunUzunluk ... gibi datalardan oluşuyor.

Makina[0]@E0.UrunNo gibi ilgili arrayin ilgili datasına INDEX ıle ulasmak istedıgımde yazım hatası uyarısı ıle karsılasıyorum.

Index yapısını kendi olusturdugum data tıpınden olusan bir Arrayde nasıl kullanabılırım,yardımlarınızı rıca edıyorum. Sımdıden cok tesekkur ederim ilginiz için.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: User Defined datalarda Array(Dizi) kullanımı

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Belirttiğiniz şekilde yazım testini denedim. Muhtemelen bu yazım biçmi programlama editorü için desteklenmiyor.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
semih gagar
İletişim:

Re: User Defined datalarda Array(Dizi) kullanımı

Mesaj gönderen semih gagar »

Desteginiz icin tesekkur ederim

“PLC Forum” sayfasına dön