Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
hmı
- alik
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
hmı
merhaba as200r plc ile dop100 hmı rs485 le haberleştirmesini yaptım plc programını yükledim ama m bitleri ve d register ları aktif edemedim tag listesi de oluşturdum ama ekrandan k0mutlarımı almıyor bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
- Turhan
- İletişim:
Re: hmı
HMI Haberleşme ayarları sekmesinde haberleşeceğiniz kontrolcünün driver'ı mutlaka Delta AS Series PLC seçili olmalı. Öncelikle driver ve haberleşme protokollerinizi kontrol edebilrimisiniz?
.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Yakup
- İletişim:
Re: hmı
Merhaba,
Hangi ürünü master olarak kullanıyorsunuz. Haberleşmeyi doğru gerçekleştirdiğinizden emin olunuz.
Hmı tarafında ekrana sayı gir elementi , sayı gösterge elementi ve buton elementi ekleyip, plc tarafından monitör table kısmında yazdığınız ve okudunuz datalarını takip edebilir aynı zamanda m bitinizi görüntüleyebilirsiniz.
Hangi ürünü master olarak kullanıyorsunuz. Haberleşmeyi doğru gerçekleştirdiğinizden emin olunuz.
Hmı tarafında ekrana sayı gir elementi , sayı gösterge elementi ve buton elementi ekleyip, plc tarafından monitör table kısmında yazdığınız ve okudunuz datalarını takip edebilir aynı zamanda m bitinizi görüntüleyebilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey