Ekran Alıntısı.PNG
arkadaşlar kolay gelsin ıspsoft yazılımında bazı karakterler farklı çıkıyor nedeni ne olabilirÖnemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
ısp soft türkçe karakter
- yavuz16
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
ısp soft türkçe karakter
arkadaşlar kolay gelsin ıspsoft yazılımında bazı karakterler farklı çıkıyor nedeni ne olabilir
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Yakup
- İletişim:
Re: ısp soft türkçe karakter
Merhaba,
Ispsoft programının hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Dil ayarınızı kontrol eder misiniz?
Ispsoft programının hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Dil ayarınızı kontrol eder misiniz?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- yavuz16
- İletişim:
yakup bey v3.20 kullanıyorum denetim masasından bölge türkçe olduğuğunu tekrar kontrol ettim,başka çizim programları da kullanıyorum onlarda böyle bir sıkıntı yok acaba ayarlarında farklı birşey mi var
- Yakup
- İletişim:
Unicod UTF-8 kullanmamız gerekiyor eğer tik işareti aktifse pasif hale getirip pc tekrar aç kapa yapıp tekrar test eder misiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- yavuz16
- İletişim:
tik işaretli değildi, işaret aktif olduğunda ıspsoft hiç açılmıyor