Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
20SX2 PLC Analog Giriş ve Çıkış Ayarları Hakkında
- by_tenisyen
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
20SX2 PLC Analog Giriş ve Çıkış Ayarları Hakkında
Arkadaşlar Merhaba forumda plc nin analog girişlerini ayarlamayı anlayamadım. Forumda yazılanları okudum fakat anlamadım. Birisi bana çocuğa anlatırmış gibi anlatabilir mi? Ya da bana ilk iki kanal 0-10v 3. kanal mA olacak şekilde örnek yazabilir mi?
- Mustafa Celal Demir
- İletişim:
Re: 20SX2 PLC Analog Giriş ve Çıkış Ayarları Hakkında
Merhaba hangi yazılımı kullanıyorsunuz wplsoft mu ispsoft mu ?
- Turhan
- İletişim:
Re: 20SX2 PLC Analog Giriş ve Çıkış Ayarları Hakkında
Binary kodlamaya hakimseniz D1115 data adresine hangi sayıyı MOV edebilecğeinizi hesap makinasının programcı modundan kolayca oluşturabilirsiniz.
Diğer bilgiler için ise 20SX2 PLC Analog Giriş ve Çıkış Ayarları başlığını takip ediniz.
.
Diğer bilgiler için ise 20SX2 PLC Analog Giriş ve Çıkış Ayarları başlığını takip ediniz.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.