Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
hmı plc ve sürücü haberleşmesi
- AbdurrahmanGenez
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
hmı plc ve sürücü haberleşmesi
rs485 üzerinden hmı plc ve sürücüyü haberleştirmek istiyorum ama yapamıyorum hmı ile sürücüyü doğrudan haberleştridim haberleşme ayarlarımda sorun yok fakat plc üzerinden sürücüye haberleşme yapamıyorum acil bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim
- Yakup
- İletişim:
Re: hmı plc ve sürücü haberleşmesi
Merhaba,
Plc ile sürüc haberleşmesini tek başına yapacaksanız modrw veya link haberleşmesi yaparak gerçekleştirebilirsiniz .Eğer 3 birden haberleşem olacaksa hmı veya plc master olarak seçmelisiniz, genelde hmı master yapılıyor tabi sizin kararınız.
Plc master seçerseniz link haberleşme veya modrw kullanarak haberleştireceksiniz.
Plc ile sürüc haberleşmesini tek başına yapacaksanız modrw veya link haberleşmesi yaparak gerçekleştirebilirsiniz .Eğer 3 birden haberleşem olacaksa hmı veya plc master olarak seçmelisiniz, genelde hmı master yapılıyor tabi sizin kararınız.
Plc master seçerseniz link haberleşme veya modrw kullanarak haberleştireceksiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- AbdurrahmanGenez
- İletişim:
yani nasıl yaparım örnek bir uygulama birşey var mı
- Yakup
- İletişim:
Örnek videoları sizinle paylaşıyorum
HMI - AC Sürücü Haberleşme
1-Yeni Proje Oluşturma ve Haberleşme Ayarı
Eğer hem sürücü hemde plc aynı com port üzerinde haberleştirme yapacaksanız seri kısmına delta controller ascii seçmeniz gerekmektedir.
HMI - AC Sürücü Haberleşme
1-Yeni Proje Oluşturma ve Haberleşme Ayarı
Eğer hem sürücü hemde plc aynı com port üzerinde haberleştirme yapacaksanız seri kısmına delta controller ascii seçmeniz gerekmektedir.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey