Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Boiler room

Kullanıcı avatarı
Ulfat Hasan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Boiler room

Mesaj gönderen Ulfat Hasan »

isidici odada iki qaqzan vardir Qazan 1 ve qazan 2 ilk 24 saat qazan 1 esas qazan olaraq qazan 2 yardimci qazan olaraq calishmasi gerekiyo 24 saatdan sonra qazan 2 esas qazan olaraq qazan 1 yardimci qazan olaraq yerlerini deishmesi lazim ki bir qazanin kalishmasi uzun sureli olmasin WPL soft ile bunu yazib gondere bilirmisiniz lutfen
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Boiler room

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Tamamı ile proje isteğinde bulunmayınız. PLC Programlama aşamasındaki yaşadığınız sorunlar hakkında yardımcı olabilmekteyiz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
Ulfat Hasan
İletişim:

Turhan yazdı: 17 Eyl 2018, 13:31 Merhaba,

Tamamı ile proje isteğinde bulunmayınız. PLC Programlama aşamasındaki yaşadığınız sorunlar hakkında yardımcı olabilmekteyiz.
her 24 saatdan bir esas ve yardimcini deishmem lazim primrary and secondary Turhan bey bu soruyla bagli yardim edermisiniz?
En son Ulfat Hasan tarafından 18 Eyl 2018, 08:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Ulfat Hasan
İletişim:

Ulfat Hasan yazdı: 17 Eyl 2018, 13:40

her 24 saatdan bir esas ve yardimcini deishmem lazim primrary and secondary
iki motordan biri yardimcidi biri esas 24 saat motor 1 calishsin motor 2 yardimci lsun 24 saat sonra yerini deishsinler motor 2 esas olsun motor bir yardim ci bunu yazmaqda yardim edermisiniz bir ter zamnla sorunumuz var
Kullanıcı avatarı
Ulfat Hasan
İletişim:

Ulfat Hasan yazdı: 17 Eyl 2018, 13:43
Ulfat Hasan yazdı: 17 Eyl 2018, 13:40

her 24 saatdan bir esas ve yardimcini deishmem lazim primrary and secondary
iki motordan biri yardimcidi biri esas 24 saat motor 1 calishsin motor 2 yardimci lsun 24 saat sonra yerini deishsinler motor 2 esas olsun motor bir yardim ci bunu yazmaqda yardim edermisiniz bir ter zamnla sorunumuz var
M1014 kulansak olurmu?

“PLC Forum” sayfasına dön