Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Yaskawa ac inverter 485 bağlantı

Kullanıcı avatarı
d1esell
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Yaskawa ac inverter 485 bağlantı

Mesaj gönderen d1esell »

Arkadaşlar merhaba;
Yaskawa V1000 modelindeki inverteri 14SS2 PLCden 485 ile sürmek istiyorum. Fakat PLC de nasıl ayarlama yapmam gerekiyor .PLC Haberleşme ayarlarından RTU mu seçmem gerekiyor.Eğer RTU seçersem projenin içinde hangi ayarları yapmam lazım ve 485 bağlantıda hız bilgisini ve yön bilgisini nasıl vereceğim hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.Yaskawa inverterin manuelinden baktığımda bana data tablosu vermiş fakat nereye hangi bilgiyi nasıl göndereceğimi bilmiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Yaskawa ac inverter 485 bağlantı

Mesaj gönderen Turhan »

DVP-SS2 serisi PLC'nin haberleşme port ayarlarını PLC COM2 (RS485) Portu Protokol Ayarı başlığında belirtildiği gibi ayarlayabilirsiniz.

Modbus Haberleşme için MODWR - Modbus Yazma Komutu nu kullanabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
d1esell
İletişim:

Mesaj gönderen d1esell »

ekte koyduğum dosyalarda ayarlama yapmama rağmen sonuç alamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

8,Even,1,9600 ASCII protokolü ile yazma işlemi yapmışsınız. Aynı anda iki modbus yazma komutunu aktif hale getirmeyin Bunun dışında komutların diziliminde herhangi bir yanlışlık gözükmüyor.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön