Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
PLC Online Düzenleme Modu
- serkangurses91
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
PLC Online Düzenleme Modu
DVP28SV PLC kullanıyorum.Sadece online düzenleme modundayken PLC ye program atamıyorum.Bilgisayar windows10 64bit WPLSOFT V.2.46 yüklü ve V.2.46.03 patch de yüklü.Online haberleşmede problem yok CDC haberleş yöntemiyle bağlıyım.Fakat online düzenleme modundayken program atmaya kalktığımda ilk başta derleme uyarısı geliyor derleme yaptıktan sonra program güncellensin mi diye soruyor evet deyince de HABERLEŞME HATASI(FONKSİYON DESTEKLENMEZ) diye bi hata alıyorum.YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. 
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: PLC Online Düzenleme Modu
Merhaba,
WPLSoft güncel versiyonunda DirectLink (CDC) üzerinden program sorunsuz online düzenlenebiliyor. Online düzenleme modunda iken Programı güncellerken 'Değişenleri Gönder' seçeneğini kullandığınıza emin olunuz.
WPLSoft güncel versiyonunda DirectLink (CDC) üzerinden program sorunsuz online düzenlenebiliyor. Online düzenleme modunda iken Programı güncellerken 'Değişenleri Gönder' seçeneğini kullandığınıza emin olunuz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.