Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
delta es2 plc hızlı sayıcı
- mevlutensaroglu
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
delta es2 plc hızlı sayıcı
iyi günler kolay gelsin. bir makine üzerinde ürün sayım işlemi yapacağım, DCNT komutunu kullandım. c200 yaptım. fakat 10 adet saydırıp pistonu çektirecektim. bazen 11 bazen 12 sayıyor. herhalde hızlı sayıcı olarak kullanamadım. nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum. yardımınız için teşekkür ederim.
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: delta es2 plc hızlı sayıcı
Merhaba,
Sayıcı pulse girişini PLC X0 kontağına bağladıktan sonra M1000 kontağı üzerinden C235 sayıcısını sayrıdmayı deneyiniz. Diğer X girişlerine ait özel hızlı sayıcıalr tablosu aşağıdaki gibidir.
Not: Aşağıdaki tablo yazılımsal özel sayıcılar olduğu için Programda bu özel sayıcıya ait kontak(Açık,Kapalı, Yükselen...) kullanılmamalıdır.
Sayıcı pulse girişini PLC X0 kontağına bağladıktan sonra M1000 kontağı üzerinden C235 sayıcısını sayrıdmayı deneyiniz. Diğer X girişlerine ait özel hızlı sayıcıalr tablosu aşağıdaki gibidir.
Not: Aşağıdaki tablo yazılımsal özel sayıcılar olduğu için Programda bu özel sayıcıya ait kontak(Açık,Kapalı, Yükselen...) kullanılmamalıdır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.