Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

PLC Bu İş İçin Yeterlimi

Cevapla
Kullanıcı avatarı
nacre32
Mesajlar: 31
Kayıt: 07 Eyl 2018, 20:37
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

PLC Bu İş İçin Yeterlimi

Mesaj gönderen nacre32 »

Merhaba
Yapacağım meyva seçim makine uygulamasında loadcel modülün girişinden gelecek farklı değerler olacak saniyede yaklaşık 10 adet gelecek,
bu alacağım değerleri buna bağlı olacak dijital input girişinden aldığım sinyalle tetikleyip proğramın farklı yerlerinde değerlendireceğim.
Kulanacağım plc 28sv proğramın bu oluşan farklı değerleri işlemesi için yeterli olurmu veya hangi plc modeli kullanmalıyım?
Kullanıcı avatarı
Turhan
Mesajlar: 8440
Kayıt: 07 Mar 2018, 16:06
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: PLC Bu İş İçin Yeterlimi

Mesaj gönderen Turhan »

DVP serisi PLC grubunda en hızlı işlem gerçekleştiren PLC tipi DVP-SV2 serisi PLC dir. SV2 serisi PLC Loadcell modülünden saniyede 10'dan fazla veriyi okuyabilmektedir.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
nacre32
Mesajlar: 31
Kayıt: 07 Eyl 2018, 20:37
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: PLC Bu İş İçin Yeterlimi

Mesaj gönderen nacre32 »

Teşekkür ederim.
Cevapla

“PLC Forum” sayfasına dön