Sayın forum arkadaşlarım
Yeni başlayacağım otomasyonla ilgili bilgi almak istiyorum.Belki daha önçe yapan olmuştur.
1 adet rfid okuyucu ve el terminali kablosuz olacak
delta dop ekran ve se model plc ile bunları haberleştirmem gerekiyor.
okuyucudan gelen bilgiyi plc aktarıp bolça karşılastırma yapacagım ve bu sonuçları bir bilgisayara aktarmam gerekiyor.
bu işlemler için el terminali delta ile uyumlu olanı varmıdır.
El terminalinin yazılımını dopsoft vb hangi programla yapacagım.
Buna benzer yardımlarınızı bekliyorum
İyi çalışmalar şimdiden
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Rfid okuyucu delta se plc
- gokayilik
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Rfid okuyucu delta se plc
Merhaba,
HMI ve PLC ler Seri Port veya Ethernet üzerinden Modbus Haberleşmektedir. Elinizdeki kontrol cihazının bu haberleşme seçeneklerinden hangisini desteklemektedir.
HMI ve PLC ler Seri Port veya Ethernet üzerinden Modbus Haberleşmektedir. Elinizdeki kontrol cihazının bu haberleşme seçeneklerinden hangisini desteklemektedir.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- gokayilik
- İletişim:
Merhaba Turhan bey
Elimde se plc var dop ekran 10.1 ve 7 ınch olarak var
Rfid okuyucu ve el terminali ni almak için araştırıyorum.
Burda size danışmadaki amaç nasıl bir okuyucu ve el terminali alayım ki delta ürün ailesinden kullandığım plc loadcel vb oem ürünlerle sorun teşkil etmesin.
Saygılarımla
Elimde se plc var dop ekran 10.1 ve 7 ınch olarak var
Rfid okuyucu ve el terminali ni almak için araştırıyorum.
Burda size danışmadaki amaç nasıl bir okuyucu ve el terminali alayım ki delta ürün ailesinden kullandığım plc loadcel vb oem ürünlerle sorun teşkil etmesin.
Saygılarımla
- Turhan
- İletişim:
RS-232/RS-485 seri portdan Modbus haberleşmeli bir model tercih edebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey