2.42.11 wpl soft kullanıyorum.
Nasıl oluyor anlamıyorum bir süre sonra segment açıklamaları kısımları 0>
şeklini alıyor ve bir dahada geri dönmüyor. Böylece bütün açıklamalar kayboluyor.
programı kapatıp açıncamı oluyor bir türlü çözemedim. Her zaman olmuyor.
Açıklamaları gösteriyorum. Aygıt açıklamalarıda kayboluyor.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
wpl soft segment açıklamaları sorunu
- kurusaray
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
wpl soft segment açıklamaları sorunu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: wpl soft segment açıklamaları sorunu
WPLSoft v2.46 versiyonunda belirtiğiniz sorun çözülmüştür. Güncel versiyonu kullanabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- yasinakar
- İletişim:
2.46 versiyonda da çözülememiş herhalde
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- yasinakar
- İletişim:
47 si çıkmış ama
- Turhan
- İletişim:
WPLSoft indirme sayfasında bulununan WPLSoft V2.46 yı indirdikten sonra klasör içerisinde bulunan Wplsoft.exe dosyasını PC'nizdeki dosya ile değiştirerek versiyonunuzu V2.46.03'e yükseltebilirsiniz.
Not: WPLSoft bilgisayarınızda genellikle C:\Program Files (x86)\Delta Industrial Automation\WPLSoft 2.46 dizinde bulunmaktadır.
Not: WPLSoft bilgisayarınızda genellikle C:\Program Files (x86)\Delta Industrial Automation\WPLSoft 2.46 dizinde bulunmaktadır.
DELTA Electronics Turkey