Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
POTANSİYELMETRE BAĞLAMA
- cenkravan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
POTANSİYELMETRE BAĞLAMA
DVP02DA YA POTANSİYELMETRE BAĞLAMAK İSTİYORUM 0-10V ANALOG GİRİŞ OLARAK LADER DİYAGRAMINI OLUŞTURDUM FAKAT
POTANSİYEL METREYİ NE ŞEKİLDE BAĞLIYACAM VE KAÇ V GERİLİM UYGULUYACAM BUNUN HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.
POTANSİYEL METREYİ NE ŞEKİLDE BAĞLIYACAM VE KAÇ V GERİLİM UYGULUYACAM BUNUN HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.
- Hakan_egypt
- İletişim:
Re: POTANSİYELMETRE BAĞLAMA
Potansiyometrenin 3 ucu var
Kenar uclardan birine +10vdc
Diyer kenar uca 0volt yani gnd bagla
Plc tarafinda
Com ucuna gnd yabi 0v bagla
V1+ ucunuda potansiyometrenin orta ucuna bagla
Kolay gelsin
Kenar uclardan birine +10vdc
Diyer kenar uca 0volt yani gnd bagla
Plc tarafinda
Com ucuna gnd yabi 0v bagla
V1+ ucunuda potansiyometrenin orta ucuna bagla
Kolay gelsin
- Turhan
- İletişim:
Merhaba,
DVP02DA-S2 Analog çıkış modülüdür. PLC üzerinden yazacağınız komutlar ile Analog çıkış elde edebilirsiniz. Analog input modülü gibi kullanamazsınız.
DVP02DA-S2 Analog çıkış modülüdür. PLC üzerinden yazacağınız komutlar ile Analog çıkış elde edebilirsiniz. Analog input modülü gibi kullanamazsınız.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- gokayilik
- İletişim:
Turhan bey 06 xa modul de potansiyelmetreyi analok çıkış olarak nasıl baglıyoruz ve bunu nasıl kontrol edebiliyoruz.Örnek verebilirmisiniz.
Daha detayı elimizde led serit süren dimmer var ve bunun üzerinde potansiyelmetre var bunu 06 xa ya baglayıp ordan verecegımız 0-10 volt cıkısla surmek ıstıyorum.
Bunu basardıkdan sonra 0 dan 10 volt a ayarladıgım süre icerısınde yavas yavas cıkmasını saglamalıyım..
Şimdiden tesekkurler
Daha detayı elimizde led serit süren dimmer var ve bunun üzerinde potansiyelmetre var bunu 06 xa ya baglayıp ordan verecegımız 0-10 volt cıkısla surmek ıstıyorum.
Bunu basardıkdan sonra 0 dan 10 volt a ayarladıgım süre icerısınde yavas yavas cıkmasını saglamalıyım..
Şimdiden tesekkurler
- Turhan
- İletişim:
DVP06XA-S2 modelinin bağlantı şeması aşağıdaki gibidir. PLC programında çıkış kanalın ait TO komutunun dijital değerini değiştirerek çıkış voltajını değiştirebilirsiniz.
(2) PLC Analog Modül Uygulamaları
(2) PLC Analog Modül Uygulamaları
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- gokayilik
- İletişim:
Sorumu eksık okudunuz herhalde...yogunlukdan... bu kanala bagladım.Potansı ama ben bu cıkısı ayrladıgım degere ayarladıgım zaman dilimde çıkmasını istiyorum.Buna bir cözüm ve yardım istiyorum.
Teşekkur ederim
Teşekkur ederim
- Turhan
- İletişim:
Analog modüller ayarlanan zaman diliminde çıkışını güncellemez. Bir önceki mesajda da belirttiğim gibi TO komutunun dijital değerini değiştirerek çıkış voltajını değiştirebilirsiniz. Analog çıkış değerinin dijital değerini birim zamanda program içerisinde güncelleyerek (Toplama veya Arttırma komutu vb.) zaman içerisinde set değerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey