Merhabalar,
DVP12SA2 plc ile DVPCOPM canopen haberlesme modülü kullanarak canopen üzerinden servo sürebilir miyim ?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVPCOPM-12SA2 PLC
- metin42
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
Re: DVPCOPM-12SA2 PLC
Merhaba,
CANOpen DS301 standardında sürebilirsiniz.
CANOpen DS301 standardında sürebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- nacre32
- İletişim:
DVP12SA2 plc ile DVPCOPM can open haberlesme modülü kullanarak canopen üzerinden can bus haberleşmeli 8 kanallı sıcaklık izleme kartımın verilerini almak istiyorum.(kartım ds 301 protokolüne uygun)
comp modülü ile sıcaklık kartımın can bus fiziksel bağlantılarını yaptım.Can open builder proğramında online modda kartımla haberleşmeyi göremiyorum, haberleşmesi için hangi parametreleri düzeltmeliyim.
comp modülü ile sıcaklık kartımın can bus fiziksel bağlantılarını yaptım.Can open builder proğramında online modda kartımla haberleşmeyi göremiyorum, haberleşmesi için hangi parametreleri düzeltmeliyim.
- İslam
- İletişim:
Merhaba,
Doğru bağlantı ve uygun haberleşme parametrelerini(Node ID, Haberleşme Hızı) ayarladıktan sonra haberleşememeniz için bir engel bulunmuyor. EDS dosyasını yüklediniz değil mi?
Doğru bağlantı ve uygun haberleşme parametrelerini(Node ID, Haberleşme Hızı) ayarladıktan sonra haberleşememeniz için bir engel bulunmuyor. EDS dosyasını yüklediniz değil mi?
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey