Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Sıralı Çalışma
- turan_türkmen
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Sıralı Çalışma
Merhaba,Bazı durumlarda kullandığımız makinalarda sıralı çalışma isteniyor.Kontroller hmi üzerinden yapılıyor.Takıldığım nokta şu, arızalı olan makinayı hmi üzerinden kapattığımda,kapanılan makinayı sıralamadan nasıl çıkartırım.
Yardımcı olur musunuz?
Ss2 plc ve dop100 7 inç hmi kullanıyorum
Yardımcı olur musunuz?
- Turhan
- İletişim:
Re: Sıralı Çalışma
Merhaba,
Bununla ilgili herhangi bir komut bulunmuyor. Çalışma senaryonuzda göre önerilerde farklılık gösteririr. Prosesinizn gerekliliklerine göre kendi program bloğunuzu üretmelisiniz.
Bununla ilgili herhangi bir komut bulunmuyor. Çalışma senaryonuzda göre önerilerde farklılık gösteririr. Prosesinizn gerekliliklerine göre kendi program bloğunuzu üretmelisiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- ceyranci59
- İletişim:
S.A USTA BEN HİDRAFOR TESİSATI İÇİN 8 POMPALI BİR SİSTEM HAZIRLADIM PLC SE PANELDE DOP 100 HANGİ MOTORU İPTAL EDERSEN SİSTEM ONU GÖRMEDEN DEVAM EDİYOR EŞ YAŞLANDIRMA DA YAPTIM OTOMATİK AYARLADIĞIN ZAMANDA YER DEĞİŞTİRİYOR SİZ SADECE SEÇME İPTAL ETME İÇİNDE KULLANABİLİRSİNİZ EĞER ÇÖZÜM YAPMADIYSANIZ YARDIMCI OLABILIRIM..turan_türkmen yazdı: 26 Tem 2024, 09:19 Merhaba,Bazı durumlarda kullandığımız makinalarda sıralı çalışma isteniyor.Kontroller hmi üzerinden yapılıyor.Takıldığım nokta şu, arızalı olan makinayı hmi üzerinden kapattığımda,kapanılan makinayı sıralamadan nasıl çıkartırım.
Yardımcı olur musunuz?
- turan_türkmen
- İletişim:
AS ustam,ilgi alakanız için çok teşekkür ederim.Sorunumu çözdümceyranci59 yazdı: 08 Ağu 2024, 15:56S.A USTA BEN HİDRAFOR TESİSATI İÇİN 8 POMPALI BİR SİSTEM HAZIRLADIM PLC SE PANELDE DOP 100 HANGİ MOTORU İPTAL EDERSEN SİSTEM ONU GÖRMEDEN DEVAM EDİYOR EŞ YAŞLANDIRMA DA YAPTIM OTOMATİK AYARLADIĞIN ZAMANDA YER DEĞİŞTİRİYOR SİZ SADECE SEÇME İPTAL ETME İÇİNDE KULLANABİLİRSİNİZ EĞER ÇÖZÜM YAPMADIYSANIZ YARDIMCI OLABILIRIM..turan_türkmen yazdı: 26 Tem 2024, 09:19 Merhaba,Bazı durumlarda kullandığımız makinalarda sıralı çalışma isteniyor.Kontroller hmi üzerinden yapılıyor.Takıldığım nokta şu, arızalı olan makinayı hmi üzerinden kapattığımda,kapanılan makinayı sıralamadan nasıl çıkartırım.
Yardımcı olur musunuz?
-
- İletişim:
Merhaba yazdığınız programi örnek olması açısından buraya eklermisiniz.ceyranci59 yazdı: 08 Ağu 2024, 15:56S.A USTA BEN HİDRAFOR TESİSATI İÇİN 8 POMPALI BİR SİSTEM HAZIRLADIM PLC SE PANELDE DOP 100 HANGİ MOTORU İPTAL EDERSEN SİSTEM ONU GÖRMEDEN DEVAM EDİYOR EŞ YAŞLANDIRMA DA YAPTIM OTOMATİK AYARLADIĞIN ZAMANDA YER DEĞİŞTİRİYOR SİZ SADECE SEÇME İPTAL ETME İÇİNDE KULLANABİLİRSİNİZ EĞER ÇÖZÜM YAPMADIYSANIZ YARDIMCI OLABILIRIM..turan_türkmen yazdı: 26 Tem 2024, 09:19 Merhaba,Bazı durumlarda kullandığımız makinalarda sıralı çalışma isteniyor.Kontroller hmi üzerinden yapılıyor.Takıldığım nokta şu, arızalı olan makinayı hmi üzerinden kapattığımda,kapanılan makinayı sıralamadan nasıl çıkartırım.
Yardımcı olur musunuz?
- ceyranci59
- İletişim:
tabikide yuklerim ustamda forum içinde eş yaşlandırma yada sıralı çalıştırma diye bir dünya konu var ama kimse bi uygulama yaptım şöyle oldu bu uygulamam deyip te paylaşmamış ben yinede ekte paylaşacam bazı eksiklikleri var ama tam sıralamalı çalışma yapıyor istediğin zaman da duruyor basınç prostatı okuyor ama tam sisteme bağlamadım. yani sistemi biyere adapte edilecekse kendine göre ilaveler yapılmalı .ismailusta yazdı: 14 Ağu 2024, 20:30Merhaba yazdığınız programi örnek olması açısından buraya eklermisiniz.ceyranci59 yazdı: 08 Ağu 2024, 15:56S.A USTA BEN HİDRAFOR TESİSATI İÇİN 8 POMPALI BİR SİSTEM HAZIRLADIM PLC SE PANELDE DOP 100 HANGİ MOTORU İPTAL EDERSEN SİSTEM ONU GÖRMEDEN DEVAM EDİYOR EŞ YAŞLANDIRMA DA YAPTIM OTOMATİK AYARLADIĞIN ZAMANDA YER DEĞİŞTİRİYOR SİZ SADECE SEÇME İPTAL ETME İÇİNDE KULLANABİLİRSİNİZ EĞER ÇÖZÜM YAPMADIYSANIZ YARDIMCI OLABILIRIM..turan_türkmen yazdı: 26 Tem 2024, 09:19 Merhaba,Bazı durumlarda kullandığımız makinalarda sıralı çalışma isteniyor.Kontroller hmi üzerinden yapılıyor.Takıldığım nokta şu, arızalı olan makinayı hmi üzerinden kapattığımda,kapanılan makinayı sıralamadan nasıl çıkartırım.
Yardımcı olur musunuz?
herkese kolay gelsin iyi çalışmalar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Oğuzhan
- İletişim:
Merhaba;
Bende sistem üzerinde biraz geliştirme yaptım. Örnek program ektedir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- ceyranci59
- İletişim:
oğuzhan merhabaOğuzhan yazdı: 17 Ağu 2024, 11:49 Merhaba;
sen baya profesyonel bi çalışma yapmışsın ısp softla hmı uygulamasını dop soft la yapsaydın daha güzel olcaktı cünkü ben DIAScreen yok yaptığın çalışmayı görmek için bide program indiriyoruz