Merhaba Sayın Forum Yöneticileri,
Bir projemde revizyon yaptıktan sonra böyle bir hata alıyorum projeyi derleyip yükleme yapmak istiyorum.
Fakat böyle bir hata mesajı alıyorum bunun çözümü nedir, programı simülasyon modunda çalıştıramıyorum.
Simülasyon modunda plc run olmuyor ben plc yi run yapıyorum tekrar off oluyor. Projede yeni bir drive ekleyip tekrar yükleme yapmam gerekli.
Acil çözmem gerekli bu durumu. Hatayı hw configde mi aramalıyım yoksa program içindemi.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
AS 228 PLC DERLEME SONRA YÜKLEME HATASI.
- mekatronik64
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
AS 228 PLC DERLEME SONRA YÜKLEME HATASI.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
- Durum: Çevrimiçi
Re: AS 228 PLC DERLEME SONRA YÜKLEME HATASI.
Merhaba,
Programınızda güncelleme yapmadan önceki hali ile yükleme yapabiliyormusunuz? Eğer öyleyse eklediğiniz program satırlarını,yaptığınız farklı değişiklikler varsa onları ve programınızı mesaja eklerseniz incelemek isterim.
Programınızda güncelleme yapmadan önceki hali ile yükleme yapabiliyormusunuz? Eğer öyleyse eklediğiniz program satırlarını,yaptığınız farklı değişiklikler varsa onları ve programınızı mesaja eklerseniz incelemek isterim.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- mekatronik64
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Merhaba İslam Bey,
Programı ekliyorum bi bakabilirmisiniz.
Programı ekliyorum bi bakabilirmisiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
- Durum: Çevrimiçi
ISPSoft'un güncel versiyonu ile tekrar test edebilirmisiniz?
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey