Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

tcp ip okuma

Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ramses
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

tcp ip okuma

Mesaj gönderen Ramses »

merhabalar elimde as228t plc var bununla fabrikadaki barkod sistemi ile ethernet üzerinden haberleşmek istiyorum barkod sistemini kuranlar ile görüştüm tcp ip socket haberleşme tipinden bahsettiler sadece ip adresi ve port numarasını vermem durumunda veriyi göndereceklerini söylediler. Modbus TCP deki gibi data adresinin olmadığını söylediler. fabrikadaki başka marka plc ler ile haberleşmeyi bu şekilde yapmışlar. Ancak benimde bu haberleşme tipi hakkında bilgim yok nasıl haberleşebilirim. yardımcı olabilirmisiniz. AS serisi plc mizin manuelini inceledim. SCONF (Setting the TCP/UDP Socket parameters) ve SOPEN (Opening a socket)komutlarıyla karşılaştım bu komutlarla çözmek mümkünmü?
Kullanıcı avatarı
Ramses
İletişim:

Re: tcp ip okuma

Mesaj gönderen Ramses »

Bilen Kimse Yokmu ? Yardımcı olabilecek sanırım daha önce kimse denememiş?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: tcp ip okuma

Mesaj gönderen Turhan »

Forum sayfamızın kullanım kuralları gereği aynı konu ile ilgili birden fazla başlık açmayınız!

TCP Socket Read
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kilitli

“PLC Forum” sayfasına dön