Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ISPSOFT-da Loadcell Modülü Arayüzüne Bağlantı

Kullanıcı avatarı
vuqar_pashayev
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ISPSOFT-da Loadcell Modülü Arayüzüne Bağlantı

Mesaj gönderen vuqar_pashayev »

İyi günler. Yardım için önceden teşekkürler. Delta DVP SE serisi bir PLC e bağlı şekilde bir DPV202LC serisi bir Lodacell modülü var. Bu modülün arayüzüne bağlanmak için kablo gereçli mi yoksa PLC e bağlanıp PLC üzerinden loadcell arayüzündeki verileri görmek mümkünmü. Kablo ile bağlana biliyorum ama PLC e bağlanıp PLC üzerinden bağlanamdım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: ISPSOFT-da Loadcell Modülü Arayüzüne Bağlantı

Mesaj gönderen Turhan »

LCSoft programı ile modülü konfigüre edecek yada online izleme gerçekleştirecekseniz modülün üzerinde yer alan RS232 haberleşme arabirimini kullanabilirsiniz. PLC üzerinden ise FROM ve TO komutları aracılığı ile modüle ait registerlara erişebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön